Végre megint foci!

2011.07.16. 19:24

   Ezer éve nem néztem meccset a tévében, ugyanis mazochisztikus módon én a magyar focit szeretem nézni. Durva, mi?
   Tegnaptól azonban újra fut a bajnokság, potyognak a gólok, üvöltenek a nézők, a szakértők meg hülyeségeket beszélnek a stúdióban. Kis változás tavaly óta: özönlenek a spanyolok az NB1-be. Mindig voltak különböző trendek, a legjellemzőbb az afrikai volt, most úgy néz ki, a hispán vonal az erős. Amikor ezeket a sorokat pötyögöm be, épp a frissen feljutott Diósgyőr alázza a tavalyi negyedik Egerszeget, de nem is ez a lényeg, hanem a képen látható úriember, Francisco Gallardo.
   Nyilvánvalóan túl van már a toppon, levezetni jött Magyarországra, de még így is olyan technikai fölényben van a honi átlaghoz képest, hogy azt öröm nézni. Ha minden csapatban lenne két ilyen játékos, egészen élvezhető lenne a focink. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr843072868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása