Életjel

2011.05.08. 12:42

   Khmm, van még itt valaki? Az utóbbi időben durván elmaradoztam, aminek egyetlen (nem igazi) oka van, ami kivételesen nem a legendás lustaságom, hanem a munkahelyváltásom.

   Március egy óta nem a Sághy hajójában evezek, hanem a csongrádi városképet próbálom formálni a médiamanipuláció széles kelléktárával. Kis mértékben el is gondolkodtatott, hogy ez hogyan befolyásolja a blogolást, vagy hogyan egyeztethető össze azzal. Tulajdonképpen arra jutottam, hogy kis designváltás és az információk redukálása által minden mehet tovább, és amennyiben erre igény jelentkezik (vagyis annak elmaradása ellenére) a blog létezik tovább, és még talán írni is fogok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr332887043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.09. 19:37:34

Leváltották a volt Mszp-s szerkesztőt, és a helyére raktak egy megbízható párthű Fideszest? :P
(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki, túl magas labda volt. :D )

Egyébként grat érte. Olvastam a hírmondóban pár cikkedet. Csak véletlenül vettem észre a nevedet az egyik cikk alatt (már ha Te vagy az aki oda van írva, és nem egy másik A.), majdnem dobtam egy hátast hirtelen. De egész jók lettek. Mondjuk nekem eddig sem volt vele bajom (kivéve a választási példánnyal), mert olyan jó kisvárosias fílingű kis újságocska volt ezelőtt is. De ez még nem von le semmit a cikkeid értékéből. Szóval csak így tovább! ;)

A városi honlapot is Te szerkeszted, vagy az külön van Tőled? Mert ahogy elézem, az is átalakult. Egész jó anyagok lettek rá feltöltve, bár láthatóan még töltögeti valaki (az Ifjúsági Házas cikknél van egy kisebb kódolási hiba, meg itt-ott némi "feltöltés alatt" szöveg, ebből gondolom). Kifejezetten tetszik benne a sok szép látnivaló. :)
Csak a honlap programozóját kellene agyonverni valami péklapáttal azért, amit elkövetett. Az valami szörnyűséges, ami a háttérben fut itt-ott. Ha meg még pénzt is kapott érte, akkor külön agyalást érdemelne a jóember. :)

Ja, és a mostani blogod. ... Légyszi tedd vissza a másikat. Az jobb volt. :) Ez a "halott a metrón" valami szörnyedelem. De most komolyan. Meg a nevedet sem kellett volna levenni. A réginek megvolt az az igazi fílingje. Igazi egoblog volt. Ez meg olyan ... izé. :)

dr. Wilbur Swain 2011.05.11. 11:09:13

@csíz: szia :)
a "magas labdára" majdnem írtam valami vicceset, de inkább nem, mert valami tulok még komolyan veszi, és az nem fér bele - röviden természetesen nem ez áll a dolog mögött :)
a honlap folyamatos megújulásban van, ez a mostani egy "átmeneti új", és tartalmat én is tudok rajta frissíteni (ha a szakmai gondokat e-mailben megírnád, azt megköszönném)
a dizájn marad :P majd leírom, mi ez
csak tudnám, hogy miért nem működik a klikkelhető fejlécem... :/

2011.05.11. 21:35:30

@dr. Wilbur Swain:
Izé ... a mailcímedet nem tudom. Ne röhögj, tényleg. :)
De holnap kikeresem a ziwiwről majd. ;)

2011.05.14. 08:08:07

Megtanátam a címedet. Ment mail tegnap. ;)

2011.06.04. 16:11:54

Jó veled mailezgetni. Kicsit egyoldalú ugyan, de legalább senki nem vág a szavamba...
süti beállítások módosítása