Euro-fieber 3.

2008.06.09. 10:27

Dr. Wilbur Swain: timmy    Ejj-hajj, tegnap a győzteseket eltaláltam ugyan, de a meccsek színvonalát, kimenetelét nagyon nem, mindegy, tippmixileg azért bejött volna. Mondjuk a 3-0-ás alázás helyett a horvátok seggét feltörte a háló, a németek meg két tegnap említett "kiskacsa" főszereplésével elintézték a polákokat, és nem mellékesen igazolták, hogy miért ők az egyik legesélyesebb csapat.
    De lássuk, kik mérkőznek ma, elég gyilkos a felhozatal. Románia-Franciaország. A szőröstalpúak az African All Stars ellen. A románokban van valami balkáni elszántság, "mostmegmutatjukavilágnak"-feeling. A csigazabálók egyik nagy hátránya Domenech, a másik meg a nagyképű Anelka. Ha minden jól megy, akkor elől a tejeskávé-duó kezd, a góliszonyos Henry, meg az arab telivér Benzema, jobbszélről meg "Timmy" Ribéry fog riogatni (és feltehetőleg nemcsak a kinézetével). Ennek eredménye nem lehet más, mint egy kurvaunalmas döntetlen: Franciaország-Románia: 0-0.
   
Este folytatódik a gólkavalkád, Hollandia-Olaszország. Készülőben az EB meglepetése: Hollandia tökutolsóként esik ki a csoportból! Jó képességű gyerekek, Marco is istenkirály volt játékosként, de könyörgöm, ezek mégiscsak a hollandok. Az olaszok meg olaszok. Sírnak, hisztiznek, mint a fürdős kurvák, dobálják magukat össze-vissza, fetrengenek, verik magukat a földhöz: tulajdonképpen, ha nem lennének olyan nagy nevek egyénileg, ugyanúgy utálná őket mindenki, mint a görögöket. Azért a ma este nagy nehezen feldugják a hollandok seggébe a fapapucsot: Hollandia-Olaszország: 0-1.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr22510807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása