Sportszerű kéjelgés

2008.03.22. 21:42

    Itt sír a szám, hogy nem történik semmi, közben meg de, sőt... Épül valami új Csongrádon, amit eddig csak azért nem énekeltem meg, mert arra nem voltam képes, hogy készítsek egy fotót. Legendás lustaságom, hejj.
    Szóval, egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Ifjúsági Ház. Igazából csak egy nagy hodály rémlik fel nekem emlékeim ködös mocsarából, parkettás, középen kettéválasztható terem. Nevéből sejthető módon az ifjúság használta; én személy szerint táncot tanultam (volna, ha kettőnél többször elmentem volna...) itt, de azt hiszem volt itt karate is, meg egyebek.
    Mint például diszkó. Ez a kilencvenes években Flamingó néven futott, és jómagam itt voltam először zenés-táncos szórakozóhelyen, 1996. március 9-én. (Adódik a kérdés: ki a kutyátérdekel?! Hát ezt most elegáns ívben leszarom.) Szóval a Flamingó pár éves agónia után kilehelte a lelkét, utána még volt valami diszkó, aminek sajna már nem emlékszem a nevére. Whatever.
    Most a sor stílusosan úgy folytatódhatna, hogy ott, az ÍHá-ban vesztettem el a szüzességemet is, ám ezt sajnos nem hazudhatom, mert arra Szegeden került sor. :) No, de vissza a jelenbe: a jó öreg ÍHát széttúrták, csak a sarkai meg a teteje maradt meg. Kapott új falakat, nemsokára vége az egész átépítésnek-felújításnak. Ámde ez már sosem lesz ÍHá. Sportolni lehet majd, de nem a kajla kamaszok gyakorolják majd a cha-cha-chát, se nem girnyó kis szöszik a karatét. Akkor mi a fenét lehet majd itt csinálni?!
    Hát squash-olni! Szkvassolni, bameg. Igazából mondhatja az ember fallabdának is, de úgy kevésbé menő. Mert ez az, ami számít: menő-e vagy? Mert egy kisvárosban annak kell lenni. Nagy ház, nagy kocsi, nagy sport. Ugye kezdetben vala a tenisz. A fehér sport. Régebben az volt a menő, de az utóbbi tíz évben már annyira rákaptak a prolik, hogy  a menők már-már majdnem kénytelen voltak vegyülni velük. Aztán szerencsére hozzánk is beszivárgott a golf, ami jó is lenne, mert eléggé drága, de sajna a legközelebbi golfpálya messzire van, meg ahhoz a partnernek is úgy kell szerveznie a programját. Macerás, na.
    És akkor jött a csongrádi sznob-sportolók megmentője, a squash-terem. A bérletárakról egyenlőre csak halvány sejtéseim vannak, de kellőképpen drágák lesznek, így választván el az egyenlőket a még egyenlőbbektől.
    Mielőtt még a kedves, átlagos fallabda-rajongók besérülnének: akinek nem inge... A szubjektivitás jogát továbbra is fenntartom.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr78392819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.28. 08:28:00

Dzsáááá! Tönkrevágják a ZÍHÁ-t? Penig ottan tanútam anno karatéjjozni is. :)
Ilyen ez a fejlődés... :/

dr. Wilbur Swain 2008.07.28. 18:42:49

ez bejött, érdekes bérletárak lettek az új IHban
egyébként úgy néz ki, hogy itt is elment pár fillér magánzsebbe...

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.29. 14:46:56

Nos, azon nem lepődök meg igazán. :(
Szegíny ZíHá! :((
süti beállítások módosítása