Zene füleinknek - sokadszorra

2011.01.28. 11:15

   Régebben volt párszor ez a "rovatunk", miszerint pár szóval körítve videoklip volt maga a poszt: beszéljen a zene helyettem. Ezer éve nem csináltam ilyet, pedig nagyon egészséges, csakhát ha elzárom magam a zenétől, akkor nem lesznek új kedvenceim, csak a régiek keringenek katatón módon a fejemben.

   Mostanában viszont rákattantam az mr2 akusztik-pléjerére, és kiderült számomra, hogy az Anna and the barbies nem is rossz zene, sőt! Következzen tőlük most egy kis melankólia Jamie Winchester szomorkás hangjával lehangolva: After hours

   Igazából a "Játszanék veled"-et szerettem volna isteníteni, de egyik YouTube-os verziós sem éri el azt a szépséget, amit itt lehet meghallgatni. Szóval: Anna and the barbies, jók vagytok!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr302620442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása