Zene füleinknek 2.

2007.11.13. 16:09

Dr. Wilbur Swain: 30y big
    Bús szívem jajj-szavát kell most kibocsátanom az internet pókhálójába. Hát miért nincs a 30Y Pécsi tánctanárának videoklipje?!
    Pedig annyira jó ez a szám, majd belehalok! Gondolom a kiadó+együttes választja ki a legújabb, legpiacképesebb nótát, és annak készít videot. Ennek fényében nem sok értelme van egy lejárt lemezről új klipet kidobni, na mindegy.
    Remélhetőleg itt és most felbukkan pár vállalkozó kedvű ámátőr, aki valami video-buzerátor programmal alányes pár képkockát ennek a világbajnok szép-szomorú számnak. Ez itt most egy társadalmi célú felhívás volt.
    Egyébiránt a jutúúbra csak felkerült valami borzadály minőségű koncert-videozás, aminek rendkívüli módon örülök. Olyannyira, hogy be is teszem ide, mindenki épülésére. Jó szórakozást, 30Y rulez.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr50227875

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: hidden scalping code does it work 2018.02.12. 18:39:55

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása