Könyvek

2011.09.17. 11:34

   Gyorsan utánalapoztam, és kiderült, még nem írtam meg, ami már réges-rég ide kívánkozott, a minden hónapban egy könyv-mozgalom. Korszakalkotó.
   Mivel korunkban kihalófélben lévő sport az olvasás, ezért próbálom magam rávenni, hogy ezzel a rendkívüli mozgalommal vigyem a fáklyát, őrizzem a tüzet, és hihetetlen szorgalmammal másokat is arra biztassak: olvassatok!
   A könyvforgatásnak számos, tudományosan bizonyított előnyös tulajdonsága van: amellett, hogy beindítja a képzelőerőt, bővíti a szókincset, még a ma oly divatos hipszterségnek is hódolhatunk, hiszen mi kevésbé mainstream ma, mint egy könyv?! Semmi más, na ugye.
   Szóval havi egy könyv, ez volt a terv, és ahogy időm engedte, sikerült felmenni kettő-háromig, bár most az Amerikai pszichóval megtorpantam - szerintem az egy szar könyv. Mindegy, olvasásra fel, itt egy jó kis lista, lehet róla szemezgetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr793233642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása