Gépház

2008.12.16. 07:20

Változás a blog.hu kommentezésében

2008.12.12. 12:46
 

Hamarosan változás történik a blog.hu hozzászólási rendszerében: csak regisztrált felhasználók számára tesszük lehetővé a bejegyzések kommentálását. Ez azt jelenti, hogy csak azok a látogatók tudnak kommentezni a blogokban, akiknek van blog.hu-s nickje.

    Ejha. Tehát ez lényegében megfosztott az idetévedő látogatók apró hozzászólásaitól, mint pl.: "Ez annyira nyálas, hogy el sem hiszem!" vagy (hogy valami pozitívat is lássunk: "áhh ez nagy durván jo lett:D:D".

   Jelen állás szerint a blog.hu-n eleinte 10, majd csak 2 százalékkal esett vissza a kommentelés. Nálam ez kábé 100 százalék... Persze szent ígéret van arra téve, hogy figyelni fogják a kis blogok komment-forgalmát is, majd meglátjuk. Szóval kedveseim, ha erre jártok, akkor dobjatok egy reget, mert lesznek avatarok, meg összességében jobban lehet követni majd a hozzászólásokat. Regisztráljatok egy trollmentes jobb világért!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr79825557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.12.19. 11:39:36

Javítom a kommentstatisztikát. :)

Abban lehet reménykedni, hogy az új közösségi fejlesztések révén több blog.hu-s is idetalál majd, és akkor több komment is lesz.

dr. Wilbur Swain 2008.12.19. 12:48:21

eddig annyi történt a változások óta, hogy nulla lett a kommenteim száma, te vagy az első fecske
mondjuk írhatnék jobban is, és akkor többen lennétek :)
süti beállítások módosítása