Kutyavilág

2008.04.29. 12:52

    Kelemen Anna szájkosár nélkül sétáltatott kutyája, Zeusz ismét rátámadt egy szomszédra. Nem sok hiányzott, hogy ismét súlyos sérüléseket szenvedjen el.
index.hu
    No, kérem, ez nem meglepetés. Ha harapós kutya szájkosár nélkül flangál - bármily jámbor képű is - akkor benne van a pakliban, hogy megharap valakit. Az lett volna a meglepetés, ha mondjuk elszaval egy Shakespeare-szonettet.
   
De kanyarodjunk rá a lényegre: nálunk nem a kutyák tartják rettegésben a lakókat, hanem a lakók fenyítik be a kutyá(so)kat. Reggel azt a hírt hozta az Erkel Ferenc téri hírmondó (E. néni), hogy P.-né és D.-né azt üzeni a Katikának, hogy ne erre sétáltassa a nettó fél kilós kutyáját, mer' az rápisil a növényekre. Oszt akkor lesz irgum und burgum, ha a csudálatos zöldségek kipusztulnak!
    Ejha, ennek fele sem tréfa, jó lesz, ha Katin néni észhez tér. Jobb, ha nem várja meg a levágott lófejet az ágyában...

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr88446978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása