Szemét

2009.05.12. 14:32

kxkari31: Kep 0092   Mi a fasz baj van ezzel a kurva-kibaszott világgal?!

   Megyek erre-arra a városban, és mit látok?! Tizenéves takonygyerek két lánnyal: földhözbassza az energiaitalos dobozt. Egy dagadt meg egy másik: zabál valami szart, a zacskót a földre pottyantja, mitegy észrevétlenül.

   Mi van már velünk, emberek?! Mindenkiből ilyen igénytelen cigányfajta lesz, aki a szemetét ott dobja el, ahol neki éppen jólesik?! Az ilyen senkiházi anyukája mi a faszt csinált azóta, amióta gyönyörű gyermekét a világra szarta? Hogy a jó istenbe nem magától értetődő az egy emberi lénynek, hogy a szemetet a kukába dobja?

   Mindegy, ha a sorsnak van némi iróniája, akkor ezek a jóképességűek majd a jövő suttyóinak szemetét fogják az utcán söprögetni, mint közmunkások...

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr61117171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása