Ballagás

2009.04.29. 10:34

Dr. Wilbur Swain: DSC00773   Szóval itt az tanév vége, a végzősök holnap elpályáznak a koliból, és csak érettségikor néznek be újra hozzánk. Szomorú.

   Igazán csak egy-két srácot kedveltem meg jobban a végzősök közül, a többivel inkább csak elismerjük egymás jelenlétét. De akikkel jobban kijövök, na, azok tényleg hatalmas arcok! :)

   Most tőlük, a 12. F/G osztálytól kaptam ezt a kupát, ami stílusosan fából van (fás/gépész, ugye). Ami viszont az iskolánkat minősíti: szerintetek ők készítették? Frászt. Vették. Boltban. Hmmm.

   Na, mindegy is, minden tanár kapott egy ilyen egyen-fakupát, mondom ez így kurvára jellegtelen, szóval aláírattam azokkal, akik kolisok voltak közülük. Így már ajándék.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr631093132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása