Végső izgalmak

2009.04.03. 15:17

   Véget ér izgalmak-trilógiám, ami így fordított időrendben a legrégebbi, totál aktualitását vesztett eseménnyel fejeződik be. CSOK Kollégiumok közötti vetélkedő, vol. 2.

Dr. Wilbur Swain: DSC00756

   A tavalyit ugye mi rendeztük, idén a gimi próbált túltenni rajtunk. Hát, nem sikerült. Nem mondom, hogy rossz volt, de bizonyos téren jóval a tavalyi alatt maradt a színvonal. A technikai oldal csúfosan lebőgött; az előre meghirdetett video-készítést a gimis lányok kihagyták, arra hivatkozva, hogy nem volt hozzá eszközük (akkor meg minek találták ki, hogy legyen video?!), a mezgések filmjét meg még a saját laptopjuk sem játszotta le...

   Gond volt még a műsorvezető csaj stílusa is, aki nem titkoltan lenézte a csapatunkat, nem egyszer bunkón be is szólt nekünk. :( Egy műsorvezetőtől én pártatlanságot, és egyfajta kulturális minimumot vártam volna el. Egyiket sem kaptuk meg... A kirendelt segítők is csak tessék-lássék tették a dolgukat, megnehezítve a műsorvezető dolgát. Szóval a sok visszásság totál elvette a gyerekek kedvét a játéktól, hiába próbáltam biztatni őket, hogy érezzék magukat jól, játsszanak, szórakozzanak, mindenre az volt a válasz, hogy "így?"

   A legnagyobb cink azonban a mezgés koli-igazgatónő volt, aki a zsűrizésben arra ment, hogy a gyerekei legyőzzék a gimit. Mindegy, milyen volt a produkció, nyomta nekik a tíz pontot. Kurvára nem erről kellene szólni egy játékos vetélkedőnek...

  Elég rossz szájízzel jöttünk el, mert nem kaptunk egyenlő feltételeket, és így rossz játszani. Ja, tök harmadikok lettünk háromból, de ez mellékes. Végezetül bapattintom a videonkat, amiben a kolis csapatot mutatjuk be. Szép volt fiúk, lányok! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr611044068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása