Tova evezek

2008.11.07. 09:04

   Hát hogy a jó fenébe blogoljon így az állampolgár?! Október közepe óta várom az alapanyagot, erre az b@szik materializálódni a kívánt honlapon. És így, majd' egy hónap távolságból már ugye teljesen aktualitását vesztette, nem is tudnék róla mit írni. Vázz.

   Szóval voltunk kenuzni, ilyen hülye középiskolák közötti versenyen. Életemben még lapátot se fogtam a kezebe, de azért hajrá, rám szüksége van az kenucsapatnak... Mindegy, becsúsztunk tök utolsónak, de mivel csak három csapat volt, ezért a dicsőséges bronzérmes helyet megszereztük. :)

   Perzse az összes oklevelet nekem kellett kitölteni, de a lapát görcsös markolása miatt úgy remegett a kezem, hogy a sulik nevei helyett egy EKG-grafikont rajzoltam mindenhova. Whatever. Nem volt rossz móka, de egy focibajnokságnak jobban örültem volna.

P.S.: Csabi, töltsd fel a honlapra a képeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr100755266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása