Címtelen, cagtalan

2008.11.02. 11:48

   Happy Halloweent vagy csendes megemlékezést Halottak Napja alkamából, kinek-kinek ízlése szerint. A H.N.-t egyébként roppant képmutató ünnepnek tartom: halott szeretteinkre nem csak egy adott napon, parancsszóra kellene emlékeznünk.

   A Halloween meg megint egy beszivárgó amerikás baromság, de azért bejön. Nos, a most következő videonak a fent említett két dologhoz semmi köze, pusztán egy kis időtöltés. Kedvenc költőm, József Attila egyik szép versét Ágnes Vanilla énekli. Ezer éves, mindenki ismeri, de azért még bejövős. Enjoy.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr73745255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.11.02. 13:09:41

Nem mintha a többi ünnep nem lenne képmutató! Főként a karácsony, ugyebár. ;)
Az "Örüjjünk, mint majom a farkának, mee megin' tettünk egy kört a Nap körül!" című elmeroggyant förmedvényekről (élen a szilveszteri "bulizással") már ne is beszéljünk... :)

Egyébként egyetértek.

Vivien 2008.12.09. 17:53:22

huhh régen de oda ovltam ezért a számért!!:):).....
süti beállítások módosítása