Euro-fieber - Final

2008.06.29. 18:52

   Ma EB-döntő, hurrá. Nem volt sok időm követni a meccsket, ha igen, akokr is csak fél szemmel, így a jóslással is felhagytam az első kör után. Ma viszont döntő van, azt muszáj megnézni! Persze hol is máshol lehetnék, mint a kollégiumban...

   Szóóóóóval, vannak itt ezek a spanyolok, akiket én már eleve leírtam, mert Aragones hülye, meg amúgy is híresek megremegő térdeikről nagy tornákon. Nos, ezek ellenére szép játékkal jutottak el a döntőig, pedig a szemét olaszok igyekztek elrontani a mókájukat. Az elődöntőben arsavintalanították az oroszokat, és voila, máris jöhetnek a németek. Akik viszont kerek egészet alkotnak, csapatként működnek. Mondjuk náluk meg Lehmann kergeti a lepkéket a kapuban... Viszont a spanyoloknál meg nem játszik majd Villa... Mennyi gond, és mennyi kétely. Akkor most jön el Torres nagy meccse? Vagy a német Fussballmaschine eltiporja a Xavi-Iniesta-Senna tengelyt?

  Mélyen a varázsgömböm közepébe bámulva annyit mondok: Németország-Spanyolország: 2-1. Hitzlsperger lövi a győztes gólt, figyeljétek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr83544957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doree666 2008.06.30. 00:15:22

Németország - Spanyolország
0-1
ezt bebuktad:P
és Fernando Torres rúgta az egyetlen -győztes- gólt:P :D

dr. Wilbur Swain 2008.07.01. 14:29:11

volt egy ilyen balsejtelmem ("Akkor most jön el Torres nagy meccse?") :)
süti beállítások módosítása