C'mon baby light my fiók

2008.06.20. 19:17

Dr. Wilbur Swain: DSC00436

 

    Hello. A kép azért lett ekkora, hogy nyugodtan lehessen nézegetni. Ez egy fiók-alj, vagy hogy is hívják ezt, és tulajdonképpen nem sok érdekesség van benne - ennek ellenére nekem ez egy kordokumentum.

    Van rajta sok info, például, hogy Kovács Andi egy kurva, meg hogy C'mon baby, light my fire. A kép fő motívuma egy Doors felirat, a Lizard King is arra utal, hogy ezt a fiókot egy Doors-fan (nem fun, basszátokmeg, de utálom, amikor valaki azt írja, hogy "nagy 'ezmegaz'-fun vagyok") volt. Próbáltam valahogy belőni az időszakot, hogy mikor firkálhatták így össze ezt a fiókot, de sajnos kevés a konkrét támpont. Ugye a "Kovács Andi" nem egy ritka név, ezenkívül egy "Czakó" nemtomki van még, amit nagyjából ki lehet olvasni.

    Most megint olyan jön, amire a kutya sem fog válaszolni:Ha esetleg valaki felismerné ezt a darab deszkát, ne adj' Isten ő maga firkálta volna össze, az írjon már egy pár sort, hogy mikor járt a Fába, mi lett vele, estébé.

(Az, hogy a bekezdések között mi a picsáért van ekkora hely, nos, arról sejtelmem sincs. A blog.hu új post-szerkesztőt használ, de lehet, hogy ennek semmi köze sincs ehhez. Szóval, kurvaélet, engem idegesít, ha valaki tudja, hogy küszöböljem ezt ki, az is írjon. Vagy akármi.)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr73531227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása