Dr. Wilbur Swain: plakát   Nos, kedves barátaim, polgártársak: óóóóriási hepaj volt a Sághy Mihály Szakközép és Blablabla... kollégiumában!
    Enyhe bizonyítási vágytól fűtve rendeztük meg városunk három kollégiumának közös vetélkedőjét, ha már úgyis összeolvasztottak minket a CSongrádi Oktatási Központba.
    Persze eszméletlen sokat görcsöltünk azon, hogy jól sikerüljön (főleg a főnök...), ám végül is a buli úgyszólván minden hiba nélkül lepörgött. Sőt! A visszajelzésekből ítélve mindenki halálosan jól érezte magát, és ezzel szerintem a rendezvényünk el is érte a célját.
    Voltak mindenféle játékos feladatok, kicsit az eszüket is megdolgoztattuk (ami külön tetszett a gimiseknek), ugyanakkor meg is mozgattuk őket. Az egész műsort Illés Peti tanár úr professzionális műsorvezetése tartotta egyben (innen is egy nagy respect!).Dr. Wilbur Swain: ip

  <---- az öltönyös-mikrofonos alakról van szó

    Egy szó, mint száz, mindenki klasszul érezte magát, a gyerekek lelkesen csinálták a feladatokat, akár állathangokat kellett felismerni, akár verset írni, akár kosárra kellett dobni.
 
Dr. Wilbur Swain: ati@work
a háttérben: Atis@work
    A móka végén karaoke volt, ami tuti recept: nagy tömegben bevetve garantált siker. Persze itt is mindenki egy kupacban énekelt, bulizott, ami egy orbitális vonatozásba torkollott.
    Szóval totális siker, csillogás. A diákok boldogok voltak, jól érezték magukat, és ez többet ér nekem, mint főnök úr nekem címzett mondata: Ahhoz képest nem volt rossz, hogy mennyire nem foglalkoztatok vele...
Dr. Wilbur Swain: buli1
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr34419679

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: daewoo portable air conditioner 2018.07.23. 20:27:46

Élő adásban bukott le a parafenomén - Szkeptikus blog

Trackback: daewoo portable air conditioners 2018.07.23. 18:29:56

Schwinn Csepel kerékpár - Bicikli bolt

Trackback: daewoo air conditioner 8000 btu 2018.07.11. 03:49:50

A migrációról kicsit másként - Kívül tágasabb

Trackback: daewoo air conditioner 8000 btu 2018.07.10. 04:31:41

Isztambul múzeumainak nyitva tartása és belépő árai! - Istanbuli utazások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása