Welcome home Robi!

2007.12.28. 08:19

Dr. Wilbur Swain: 0 002


























    Nahát, a nagy karácsonyi kavarodásban majd' elfelejtettem postolni my best man hazatéréét Hollandiából!
    Bizony, a kis Robi nagy világjáró lett, Hollandiában misszióskodik, és egyéb hasonló jó dolgok, miket csak Hollandia kínálhat. :) Kis welcome-home-bulinkra természetesen csakis ifjúságunk színhelyén, Szögedön kerülhetett sor, a lakásomban. Résztvevők: a hazatérő bolygó hollandi (Róbert), a házigazda (én), a főiskolások szégyene (Peko) és legújabb oldalbordája (Babó). Gyorsan szögezzük le: Babónak semmi köze a Tolkien-féle Babóhoz.
    A koreográfia a szokásos volt: némi italozással egybekötött beszélgetés, plusz egy kis csocsi (a csocsó kistestvére), majd még volt egy gyenge karaoke-próbálkozás is.
 Dr. Wilbur Swain: 0 010



























    A hangulat kiváló volt, én nagyon örültem ezer éve nem látott cimborámnak. Közben fölavattuk az új "bandatagot", Babót, aki a korábbi Peko-pótlékot, Töpit váltotta. Tegyük hozzá: teljes sikerrel. Úgy tud bort bontani egy elferdült dugóhúzó-szerűséggel, hogy ihaj! Respect.
    Miután csocsiban halálba aláztuk az ifjú párt, elkezdtünk volna karaokezni is, de ekkor már bújkált bennem a nyavaja, ami végül is egy klassz hangszálgyulladásban teljesedett ki az ünnepek alatt. Nice.
    Szóval remekül eltöltöttük az időt, méltóképpen megünnepeltük kicsi Robi ideiglenes hazatérését. További jó szórakozást Hollandiában, Robi, várunk haza nyáron!
 Dr. Wilbur Swain: 0 003

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr27276997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása