Neo-tone

2007.11.11. 12:12

Dr. Wilbur Swain: neo    Először is elnézést a gyakorlatilag kivehetetlen kép miatt, de este készült, mobillal. Szóval - Andrew Diamond péniszdublőr szavaival élve - zenetörténelmi pillanat volt Csongrádon.
    Ugyanis nem kisebb név, mint a Neo együttes látogatott el poros kisvárosunkba, koncertezés céljából, erre tessenek gombot varrni. Az egész cécó a moziban volt, ami a nyári filmforgatás óta kocsmaként is üzemel, sőt. Tehát a jónép oda kezdett szállingózni, elméletileg tízkor kezdődött volna a hepaj, de ezt nem tartottam reálisnak.
    Mindegy is, a kezdésig fennmaradó időt italozással töltöttük el (aminek az én koromban már sajnálatos élettani mellékhatásai vannak :| ). A konci szolid egy órás csúszással kezdődött, ami még bőven belefér. A beugró egy ropi volt, és mint félhivatalos információból megtudtam, a banda 400 k-ért lépett fel. Lehettünk kábé két- háromszázan, szóval még az is elképzelhető, hogy a buli rentábilis volt, ami a további rózsás folytatásra adhat némi halovány reményt.
    Tehát megmozdult a csongrádi ándörgráund, a Neo nyomta a félplaybacket, mi meg táncoltunk hajnalig. Na jó, addig nem, mert a kb. két órás (respect!) koncert után leléceltünk. Panaszra egy szavunk sem lehetett, volt itt minden, háromszori visszatapsolás, standing ovation, miegymás.
    Kezdtei szkepticizmusunkat félresöpörte a kettőharmincas vodka, meg az, hogy ezek a huncut zenészek nem az új, light-Neot játszották, hanem a pörgős régieket, és amikor a második visszataps után elkezdték, hogy "Aiiaiiiyo...", hát akkor ott elszabadult a pokol, kéremszépen...
    Mindent egybevetve kiváló buli volt, ilyet még kérünkszépen, és akkor is még az is lehet, hogy nem csak a 14 éves alkesz-palánták járnak majd szórakozni ebben a kurva városban.
p.s.: az is kurvaérdekes, hogy a Neonak
csak angolul meg hollandul van lapja a wikipedián, de hát még az mennyire érdekes, hogy ha leveszi a sálat a nyakából a mindigkalapos gitáros-énekes Kőváry Péter, akkor egy az egyben úgy néz ki, mint a Lúdas Matyi?!
Dr. Wilbur Swain: lm

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr66225141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása