Zene füleinknek

2007.09.15. 12:21

    Na, az a helyzet, hogy tv vs. internet. Nem egy új dolog, nem én találtam fel a spanyolviaszt, annyi szent. Szóval akkor most tévét nézzünk, vagy netezzünk? Hol terjesszük az infot? A képládában, vagy a hálón? Műsoridő az MTV-n, vagy egy ingyenes reg a YouTube-on?
    Jelenleg az az állás, hogy 1-1, azaz nyomulni kell mindkettőn, ott kell lenni az emberek agyában. Hogy a versenyt a net fogja nyerni, az 100%, pláne, ahogy kezdenek elharapózni a 3G-s mobilok. A tévének meg annyi. Nyilván nem pár éven belül, de hogy a közeljövőben, az bizonyos. Internetet mindenkinek.
    Nagyon nagy hype ez a webkettő is. web 2.0. Márminthogy az emberkék készítik a cuccot, egymás okulására. Kedvenc portálom, az index is halad a korral szépen, a blog.hu-val karöltve egyre nagyobb teret biztosít a bloggereknek, mint hírforrásnak, és hírfeldolgozóknak.
    Khömm, rendesen elkalandoztam a fő csapástól, igazából egy Timbaland-számot akartam ide bepaszírozni, csak azt pillantottam meg a jutúúbon, hogy "Official video", azaz a hivatalos klip, innen támadt a gondolatom, hogy temessem a tévét, és az új királyt, az internetet ünnepeljem. No, kérem, itt is volna, fogyassza mindenki el nem múló nagy szeretettel:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr9166052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása