Hétköznapjaink hősei

2007.08.28. 20:56

    Rendőrök, mentősök, tűzoltók... egy lófaszt! Most a Heroes-ról lesz szó!!! :)
    Szóval, legnagyobb meglepetésemre a TV2 valami értelmeset is a műsorára tűzött, ez pedig a NBC-n méltán népszerű Heroes-sorozat. Lehet utálni, lehet szeretni, én személy szerint imádom. Mondjuk miután kialakult az addikció az első pár rész után, sürgősen faképnél hagytam a tévékettőt, mert ezt a műsort is sikerült elkúrniuk a szinkronnal: nem jön át Mohinder indiai akcentusa, sem a láthatatlan fószer angol-angolja. Vagy brit. Izé. A lényeg, hogy netről elkezdtem villámgyorsan lepattintani a részeket, eredeti nyelven, remek magyar felirattal. :)
    Ám vége az első szériának, lehetett koplalni, mert bizony nyáron nem futnak a sorozatok, az NBC szeptemberben startolja a következő évadod mind a Heroesnál, mind másik kedvencemnél, a My name is Earl-nél (aminek már a harmadik szezonja kezdődik). Szóval, nyáron szűkölködtem igényes tévés szórakozásban, de ennek rövidesen vége!
    Mindenki vésse be a naptárába: szeptember 24-én folytatódik a Hiróz, 27-én pedig a My name is Earl. Na, most az az állás, hogy az Earlről még semmi info nincs, úgyhogy most csak a Heroesról fogok értekezni. :)
    Szóval, az első évadnak szép nagy finálét csináltak: megvolt az erkelülhetetlen nagy robbanás, ám mégsem lett porrá NYC, mert Nathanből mégis előtört a jóember, és Peter öccsét a magasba repítette, hogy ott robbanjon szét atomjaira. Na, most regenerálódj, kishaver! (Én annyira nem csíptem ezt a Pítört, persze nyilván ő lett a főhős, de még messze a vége. Akár érdekel valakit, akár nem, leírom: nekem a kis Hiro Nakamura a kedvencem, és punktum.)
    Tehát megvolt a grand finale, kezdődhet az új évad! Hogy a TV2-n lesz-e, azt még nem tudom, mert a honlapon nem működik a kereső, fene, aki megeszi. De ez minket most a legkevésbé sem érdekel, mert az NBC-n tuti, hogy lesz, tehát a netre is felkerül egy-két napon belül, az ingyenes fájlcserélők legnagyobb örömére. Lássuk, mivel jönnek elő az okosok a második évre.
    Az epizód címe "Négy hónappal később" (Four months later) lesz, ami valószínűleg azt takarja - a kóbor apácák megtévesztése végett - hogy a történet négy hónapnyi ugrással folytatódik, és biza, új hősök emelkednek ki a semmiből, mint pölö Blackie, az ír rosszfiú, aki már nem kevesebb, mint ezer éves, hurrá. Hiro még mindig a múltban kavar; van, aki halott, van viszont, aki nem halt meg (Péter lesz az, aki nem bír megdögleni). Mindenesetre érdekös, összepisilni ugyan nem fogom magam szeptember 24-éig, de azért már várom a folytatást.
    Na, a végére itt az icing on the cake, az igazi addiktok most fogják térdreborulva hálaimába foglalni becses nevem: beteszek egy irdatlan szar minőségű előzetest, ollé! Van benne sikítozás, rázkódó kézikamera, képbelógó fej, minden, ami kell. :)


    Jólvan, lebuktam, már 28 napja fenn van a videán, sőt, a Sorozatjunkie.hu is már rég megírta, szóval az igazi rajongók már rég látták, de azért bizti van itt is olyan, aki örül neki. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr58151525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása