A közeljövő zenéje

2007.08.28. 21:15

    Először is: bocsmá', de most valamiért nem bírok magammal, írok, mint a gép. Ráadásul ez most még tényleg friss.
    Szóval, mint azt már korábban megírtam, lesz kis hazánkban is saját MTV. De nem szeptemberben, ahogy anno én is a nagy médiák farvizén evickélve közhírré tettem, hanem majd csak októberben. Addig tesztüzem (úgynevezett zenei szelektor szoftver) működik, vizsgálják, mi a trend, mik az irányadó irányzatok, és ebből próbálnak majd valamit leszűrni a közjó érdekében.
    Az utóbbi héten a Greenday, a Linkin Park meg a Neo volt a tuti, úgyhogy azért remélem nem maradnak ennyire populáris vonalon. Sőt, kicsi szívem annak örülne leginkább, ha a Magyar MTV lényegében egy tévés Petőfi Rádió lenne. :)
    Amit még lehet tudni (és egyeseknek kurvafontos), az a csatorna weblapjának címe, ami nem más lesz, mint http://www.mtv.co.hu. Majd.
    Addig is: hajolj bele a hajamba, dúdold velem, hogy la bamba. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr30151538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása