Farsang 2010

2010.02.14. 18:10

   Wow, megvolt ez a farsang is, és azt hiszem nem túlzok azzal, hogy ez volt miden idők legjobb koleszos farsangja (de, túlzok - so what).

   A kötelezően bepalizott elsősökön kívül egy csomó felsőbbéves is vette a fáradságot és egy kicsit hülyét csinált magából a szó pozitív értelmében (amennyiben van ilyen - most már van). Szóval minden nagyon klassz volt, nekem speciel a bohócok tetszettek a legjobban (balról jobbra: mikrofonos srác, SuperMario, bohócok), ők végül sajna csak a harmadikok lettek, de semmi baj, a szívem az övék. ;)

   A hirtelen támadt üresjáratot egy rögtönzott karaokeval töltöttük ki, és aztán megérkezett az este két sztárvendége: Korda Gyuri bácsi és kedves párja, Balázs Klári. :) Olyan garantáltan beszarós show-t nyomtak, hogy ilyen még nem volt a kolesz történetében. Egy rövid beszélgetős jelenet után volt minden, ének, tánc; a közönség meg majd' megőrült. :) Siker, fény, csillogás.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr681757933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Siska János 2010.02.23. 20:07:48

Jó farsang volt fölleg hogy én nyertem:P
süti beállítások módosítása