Csongrád-blogok

2009.02.08. 15:42

Balla Béla: Csongrád

   Eltűnődtem, vajon van-e valaki kedvenc koszfészkemben, aki a városról/a városért blogol. Bevallom, arra számítottam, hogy nem találok majd ilyet. Pedig de. És nincs is.

   Szóval beírom a gugliba, hogy csongrád+blog, és bang, már itt is az eredmény: van ilyen: csongrad.network.hu/blog, de igazából ez a tuti: csongrad.viho.hu/blog, mert ez összegyűjti a csongrádi bloggereket, legalábbis első blikkre úgy tűnik.

   A helyi erők: aggódó (10 post), Open Puszi (egy bejegyzés...), szebeni.istvan (egy bejegyzés, ami tulképpen egy karácsonyi üdvözlet, de őt nem bántjuk, mert jó arc), SIMIKE (két bejegyzés, ami viszont összesen 37 szó, 237 karakter /szóközökkel 273/), csütörtök (egy post), Michael1956 (egy bejegyzés), hálo (1 post), Tala (2 post), sportszerető (1 bejegyzés), júra (1 szösszenet), főmacska (1 bejegyzés), berbetike (11 post, el sem hiszem!), esperes (1 valami), politikuss (1 bejegyzés), matula bacsi (3 panasz), Gaby (1 hőbörgés), f. marcsi (1 bejegyzés), kata680621 (1 bejegyzés), Boszme (1 post), babo (1 hirdetés), sada57 (1 bejegyzés), kicsi (Bedő, focira több pénzt!), bioaram (1 panasz), WICCA (2 post), bell (munkát keres), pepita (1 bravózás), varazs13 (1 kérdés), adminka (3 közérdekű közlemény), szuku (1 post), Orc (1 buék), bunnyear (1 talált kutya), klox (1 hihetetlen hosszú post), hübele.balázs (1 post), rain_man (2 bejegyzés, egyikhez még kép is van!), babinyek08 (1 darab "ha Tarrt választják meg, én elköltözöm!"), serona (1 post, bár az fasza, és az is 2006-ból).

   No, kérem, ez a felsorolás most pont olyan unalmas volt, mint maga a város. Sokan vannak, de mégis kevesen. Úgy tűnik, majdnem mindenki üzenőfal-szerűen használja a blog-funkciót, ami szomorú. Egyedül aggógó aggódik folyamatosan, már-már blogszerűen. Alapvetően azonban kijelenthetjük, hogy nincs igazi csongrádi blogger, csak én vagyok, én sem eléggé. Csak az űr marad utánunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr26930231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása