Nihil

2009.01.25. 16:28

   Ez a január olyan mértékű pangással telik el, hogy még blogolni sem lehet semmi jót. Egy témám ugyan lenne, de azt még jegelem. Szóval semmi, az van.

   Csongrádon megállt az élet, legalábbis úgy tűnik. Mászkálok az utcán, és egy lélek sincs. Már-már azt várná az ember, hogy egy ördögszekeret fúj kereszttúl az úton a szél. Háttérben meg Moricone nyekeregtethetné (gyönyörű szó) a szájharmónikát fájdalmasan. Vadkelet.

   Mindegy is, azért még haloványan él bennem a remény, hogy nem döglik meg minden ebben a városban, lesz még búza, lesz még lágy kenyér. Bokros leválik, elviszi a kutyagyárat, így talán ennek a tesze-tosza városvezetésnek is új bevételi forrás után kell néznie, mindannyiunk nagy szerencséjére. ÉBRESZTŐ!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr19901420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása