Dr. Wilbur Swain: DSC00447   No, már megint a Zorbán... Jön, elvesz. Nyugdíjasok, unite!

  Ezt az undorító, népbutító, hazug röplapot a lépcsőházunkban találtam kitűzve. Persze fontos, hogy informálva legyenek az emberek, de azért ez, hogy egy nyilvánvalóan manipulatív szennyet így kirakni... Az meg már csak egy apró adalék, hogy a tömb 90%-a nyugdíjas, valahol a 70 meg a halál között, plusz a közös képviselő meg párttag (oldschool kommancs).

   Szóval van kampányidőszak? Nincs. Akkor meg mi a búbánatos lóphallosról beszélünk?! Érdeklik a kormányt a nyugdíjasok? Számít a tisztes öregkor? Hát egy nagy méteres kékerest! Dehogy is érdekli! Fogjátok már fel, ti csak tehertétel vagytok a költségvetésnek, viszont hárommillió szavazó az MSZP-nek!

    Egyébként akkor ejtsünk pár szót a tényekről is: Viktor annyit mondott, hogy befagyasztaná a nyugdíjakat. Ez persze rémísztő a sok Pisti néninek, Gizi bácsinak, mert nem értik, vagyis inkább félreértik. Kommunikációs fault. Szóval kedves nénik, bácsik: nem lesztek befagyasztva, annyiról van szó, hogy a nyugdíj csak az inflációt követő mértékben lesz emelve. Ennyi, meg egy bembi. Keziccsókolom.

A gáz röplapot egyébként a Polgári Ellenállás eltávolította, összegyűrte, majd kihajította a picsába.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr6534174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kavics 2008.07.17. 00:11:07

tudod, hogyan emlkedtek eddig a nyugdíjak?
tudod mi az a svájci indexszálás?

A reálbér növekedés és az infláció átlagával növekednek a nyugdíjak, aminek azaz értelme, hogy a reálbérnövekedés által megtestesített hatékonyság növekedésből részesüljenek a nyuggerk is.
Ha most a Fidesz ebből kiveszi a bér növekedést akkor csökkenti (kivétel a megszorításos éveket pl. 2007) a nyugdíjak növekedését.
Alapból minden nyugdíj megszorítást helyeslek, mert egyszerűen lehetetlen lesz finanszirozni a Ratkó gyerekek nyugdíját, de ettől még igaza lesz a szoci szorólapnak, a nyugerektől OV most el akar venni, csak sajnos ezt OV nem úgy komunikálja, hogy fiuk ez van valakinek szopnia kell és már nem tudnak többet szopni a bérből és fizetésből élők, hanem elkezdte keverni a szart, hogy 2007-ben a nyuggerek nyertek volna ha csak az inf követi a nyugdíj (persze, hogy nyertek volna hiszen reálbér visszaesett egy csomót mig az infláció megugrott).
Szóval már megint csak kavarják és hülyére vesznek mindenkit.....

süti beállítások módosítása