Lemaradva önmagamtól

2008.03.05. 13:12

Dr. Wilbur Swain: mitteszunk


























    Az a kolosszális problematika lépett fel, hogy egyszerűen nem jut időm blogolni. Ez azért enyhén furcsa, mert elvileg minden délelőttöm szabad, de én persze mindig találok valamit, amivel elszúrom az időmet. Ehhh...
    Na, whatever, az a lényeg, hogy a tervezett felsőoktatásos poszt úgy elmarad, mint a huzat. Igazából a Szegedi Estben elhelyezett hülye SZDSZes propaganda inspirált volna egy kicsit, amihez hozzájön a klassz video, amiben a srác átveszi a diplomát, ami egy nagy pakli vécépapír (ez egyébként egy klassz reklám, aminek a tartalmával egyet is értek).
    Röviden: felsorolják a gondokat a felsőoktatásban - mind egy szálig igaz. Csak azt nem értem, hogy erre miért az a megoldás, hogy fizetni kell a diplomáért?!
    Attól majd lesz értelme
(csak példa) egy művelődés-szervező diplomának?! Lesz a fenét, ugyanúgy szart sem ér, mint a kétezredik kibocsájtott jogász, vagy magyartanár, vagy óvónő...
    Persze az egyetemnek is érdeke életben tartani az életképtelen szakokat, mert ők is fejkvóta alapján kapják a pénzt. Több hallgató=több lóvé.
    Nos, röviden most ennyi jött ki belőlem, természetesen minden felkészülés, utánanézés, adatok ellenőrzése nélkül. Amatőr vagyok, nem oknyomozó riporter, kérem szépen.
    A szubjektivitás jogát fenntartom.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr23366598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2008.03.23. 20:22:08

Egyetértek.
Én írtam erről bővebben még a népszavazás előtt.
Önmagában nem attól lesz versenyképes a diploma, mert már fizetek is érte.
Költségtérítéses képzés most is van.

A továbbiak itt:
bandeenator.blog.hu/2008/02/28/kampany_a_jozan_esz_neveben2_tandij

dr. Wilbur Swain 2008.03.23. 20:53:19

hát épp ez az, a tandíjon kívül kábé semmi sem változik/ott
holnap elolvaslak

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.29. 14:53:01

Na, most ezt sem értem. MÁN megin' csak ríttok!
Há nem veszitek érszre, hogy állattenyésztési monopóliumot akarunk szerezni? Magyarország a legfőbb exportőr lesz!!! Örüjjetek, vigaggyatok!
Annyi birka meg marha lesz, amennyit el sem tudtok majd képzelni! Tele lesz velük az órszág! ;)))
süti beállítások módosítása