Tisztelt Fibernet!

2007.12.17. 12:03

Dr. Wilbur Swain: anger2-747499    Lehullott az első hó, gyönyörű fehérbe öltözött a táj, a Fibernetnek meg a kurva anyját. Még mielőtt a netfüggés dicstelen árnya rámvetülne, szögezzük le, hogy van normális életem, van párom, van munkám, tehát ez a bigyó nem szükséges a létfenntartásomhoz.
    DE. Felkúr, ha egy szolgáltatás nem működik rendesen. A netszolgáltatás meg sehogy. Általában van kapcsolat, ámde ha poros kisvárosunk felett már két bárányfelhő összetalálkozik, és csúnyán néz, az a Fibernet által biztosított net számára felér a kínhalállal. Ha vihar van, az már nem jó. Akkor nincs net. Ha esik a hó, az már megint nem jó, mert újfent nincs net.
    A kábeltévé-kínálatra, és -árakra most inkább ki sem térnék... Persze eddig megtehették, hogy korlátlanul garázdálkodjanak, versenytárs nélkül. Azóta hál' Istennek bejött a Rubicom, ők is adnak tévét, meg netet is. Ollé.
    Szóval, kedves érintettek: ha nem nyújtanak normális szolgáltatást, akkor bezony az ügyfelek elpártolnak. Piaci viszonyok, ugye.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr36266761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása