Brand new toy

2007.10.03. 18:54

Dr. Wilbur Swain: 20070325-mtv-logo.jpg
    Na, szuperül elindult a magyar MTV, hurrá. Idáig nem követtem óriási figyelemmel, de amit eddig láttam, az nem rossz, sőt. Új kedvencem is lett, a Suhancos, amit még eddig sehol máshol nem hallottam.
    A zenetévé eddig hozza az elvárt petőfirádiós vonalat plusz a nemzetközi aktualitások, szóval semmi hátborzongató kilengés, semmi NOX, semmi Fresh-lányok. Nyomják a Pimp my ride-ot is, és engem spec. nem idegesít a szinkron, sőt, a fordítást jónak találom. A műsorvezető-keresgélős műsor, a Felhajtás egy tipikus "megasztár" nulladik forduló, semmi extra. Természetesen itt is megvan a "hazai pálya", az ex-All 4 love-os Vivien, aki töppedt kisvárosunkat, Csongrádot képviseli (bár k.ra nem képviseli, csak itt nőtt fel, ennyi). Hát, lelke rajta, egy médiasztárral több vagy kevesebb, nem oszt, nem szoroz.
    Ami viszont halálosan idegesítő: a T-online-mobil-nemtommi igen erőteljes befolyása, amit nem rejtenek véka alá. Félpercenkent felreppen az az átkozott, kurvaidegesítő zenéjű internetes reklámjuk, meg persze orrba-szájba nyomják a magentások, hogy a vidUp-ról töltsd fel ezerrel a saját majomságodat mobilról. Ennek egy százalékát beteszik a tévébe, hagy örüljön Juliska, mert az emtíví leadta, ahogy az ágyon ugrál Metallicára; a többi zsé marad a zsebben.
    Szóval egyenlőre ennyi, a sok fanyalgó bekaphatja, mert a magyar semmivel sem lett rosszabb, mint az internesönel, sőt, itt láthatom végre, amint két szívem csücske egymásba ölelkezik: a legkirályabb magyar képregényrajzoló, Gróf Balázs és a Magashegyi Underground Szeplős válla. Enjoy. :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr98184904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása