Meet you here

2007.06.19. 20:59

    Jó estét, és video-bejegyzésekben bővelkedő szép napot mindenkinek! :)
  Ugye mindenki emlékszik még a Heineken "Meet you there"-kampányára? A válasz természetesen igen. :) (Ha mégsem, akkor itt a zene emlékeztetőül.) Szóval, most nem is annyira a zene a lényeg, hanem az eszméletlen jó reklám, amiben úgy tekerik magukat a jóemberek, hogy ihaj, csuhaj, fahaj. :) Így:
 

 

    A klip egyik szereplője és koreográfusa az a David "Elsewhere" Bernal, egy 28 éves kaliforniai srác, aki 2001-ben tűnt fel a Kollaboration nevű talent-shown, ahol iszonyat nagyot brékelt, vagy micsinált. :D Ez persze szépen lassan szemet szúrt a reklám-szakembereknek is, és több reklámhoz is felkérték Davet, pölö a már említett Heineken, plusz a Doritos, a 7-Eleven Slurpee, az i-pod, a Pepsi Samba és a kedvencem, a VW Golf, ami szintén hatalmas:
 
 

     Szóval nagy respect Davenek, éljen a kreativitás! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr99102039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andeee 2007.06.20. 09:42:30

Na végre már valami tartalmasat is sikerült írnod. :P
Iszonyat nagy ez a zene,te meg aztán kiszúrod a tehetségeket! :D
Meet you there ;)
süti beállítások módosítása