A jövő zenéje

2007.06.04. 18:46

    Na, kedves feleim, most olvastam az indexen, hogy a korábban beharangozottal ellentétben nem 2008-ban (cikk itt), hanem már 2007. szeptemberében startol a Magyar Emtíví!
    Ladies and gents, teljes nyugalommal put your hands together, ez egy nagy esemény a magyar médiatörténetben. Ugyanis a honi Vivát (ami egy fospumpa, ezt be kell látnunk) is a kezében tartó Viacom médiagigász a tulaja az MTVnek is, és feltett szándékuk, hogy markánsan elkülönítsék egymástól a két csatornát, mind zeneileg, mind célközönségileg.
    Azt már én is pedzegettem - szigorúan szűk családi körben, anyukámnak :) - hogy a Vivát a 12 éves kiscsajsziknak készítik, és hogy ez nekem, mint Kispál-rajongó audiofilnek mekkora csapás. Ezt persze a csatorna készítőik is bevállalják, ám üdítő hír, hogy a majdani MTV Hungary pont ezért egy más közönséget vesz célba, a 15-29 éves fiúkat, ezért majd rockkal támadnak, meg progresszív agydöngetéssel, meg lesz metál, meg indie, meg még mindenféle kutyafüle.
    Tehát a Nótenksz, Nox, meg a hasonló kiváló művészek kotródnak a Vivára, a java meg marad az MTV-n - remélhetőleg. Külön bónusz, hogy 2008. szeptemberétől majd jön a hazai Comedy Central is (de mijaza Komediszentrál? hát ők nyomják a South Parkot meg a Colbert Reportot!), itt állítólag majd teret kapnak a hazai stand-up-osok is, ami nekem, e műfaj hallatlan fanatikusának olyan, mintha mézbe áztatott őszibarackokkal maszatolnának össze gimnazista-egyenruhába bújt japán hármasikrek.
    Tehát, e gondolatokkal eltelve, emelt fővel, büszke tekintettel nézünk a jövőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr6992633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doree666 2008.06.29. 17:45:57

"15-29 éves fiúkat, ezért majd rockkal támadnak, meg progresszív agydöngetéssel, meg lesz metál, meg indie, meg még mindenféle kutyafüle."
nyah, ezt megjegyeztem. csak fiúk hallgathatnak rockot meg mindenféle kutyafülét?:P :D

dr. Wilbur Swain 2008.06.29. 18:17:34

nem csak fiúk, de őket nevezték meg inkább célközönségnek :)
süti beállítások módosítása