Kólateszt

2008.09.24. 12:45

Dr. Wilbur Swain: DSC00649   A kólázással már elég rég leálltam, szóval nem is tudom, mi a francért vettem a kezembe ezt a dobozt. Illetve dehogynem, pontosan tudom, hogy miért: mert már kóstoltam a Bomba Cola-t. Na, az kifejezetten bejött, ergo úgy gondoltam, hogy mivel a Red Bull az energiaitalok őstojása, ezért a kóla-piacra is egy nagy dobással szálltak be.

   Hát egy nagy fenét. A RBC design-ra közepes, ízre viszont halálosan szar, a legrosszabb kotyvalék, amit valaha ittam. Nem, azért mégsem, ez a kitüntető cím a Drinky Cola-é, amit Erki Petiéknél ittunk a hipermárkás műanyagpalackos Koccintós vörösbor mellé. Van egy jó kis beharangozó cikk az addicton, a kommentekből eléggé úgy tűnik, hogy a jónép el van ájulva a RBC-tól, amit sehogy sem értek. Vagy az ásványvíz-sznobizmus után megjelenik a kóla-sznobizmus is? Csak az a Dr. Pepper az igazi kóla, amit alig, szinte csak a fővárosban lehet itthon kapni? Ehh, egy ribanc ez a világ, amiben élünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr63679133

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.09.24. 17:02:49

KólatesztA kólázással már elég rég leálltam, szóval nem is tudom, mi a francért vettem a kezembe ezt a dobozt. Illetve dehogynem, [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

washburn 2008.09.27. 20:32:08

Kár volt felfednem a kilétem?! Azóta a "megtáltosodásnak" se híre, se hamva... :-)

dr. Wilbur Swain 2008.09.28. 17:05:02

ááá, nincs idő, nincs net... majd összekapom magam :)
süti beállítások módosítása