Természetesen fényképet még mindig nem közlök, azzal talán megvárom a szőnyegvásárlásunkat, addig is valami teljesen más: Új kultúrház nyílt a városban!
    Nem is akármilyen, egyenesen szabadtéri. Ahogy egyre inkább melegednek az esték, lehet gyönyörködni a nyári égboltban, ollé. Tulajdonképpen az új helynek nincs is neve, pontosabban hivatalosan nem is létezik. Mivaaan?!
    Oké, nem kell a kamu: mindössze arról van szó, hogy mivel új helyre költöztünk, egy bolt fölé, ezért most figyeltem fel arra, hogy mi folyik ott esténként. Kedves arcú, szimpatikus fiatalemberek, kiegészülve pár bájos ifjú hölggyel töltik ott szabadidejüket. Ránézésre nagy többségük szülője szinesfémérdekelt nagycsaládos rokkantnyugdíjas. A bohó ifjúság a bolt előtt álldogál, műanyag palackos bort iszogat, zenét hallgat, és kulturáltan társalog: "Maraggyámáá', mivanveleeeeeeed?!"
    Na, ez egy idő után kurvára idegesítő tud lenni (pláne, hogy az egyikük nagyapja hiéna lehetett, mert olyan fejhangon nyerített, hogy megrepedt az ablak). Kész szerencse, hogy a bolt tíz körül bezár, és a kölkök húzhatnak vissza a gettóba.
    Ezt egészíti ki a szülök havi egyszeri testmozgása, amikor is a posta előtt tömegelnek, várva a postást, és a jól megérdemelt szociális támogatást. Mert az jár! Fogyó nép a magyar, ezek a jóemberek meg összekalapálnak hat-hét gyereket, hát nehogy már ne az állam tartsa el őket?! Mi más ez, ha nem a haza szolgálata?
    Kereken kimondva ilyenkor nem kellemes hely ez a Csongrád...

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr28506345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.26. 13:09:08

Szia Majó!

Komolyan nem értem, hogy mi a bajod ezzel. Igazi balkáni fííílinget ad kis városunknak. :)
Inkább vennél elő Te is két kanalat, utána kontráznál velük! ;D

dr. Wilbur Swain 2008.07.27. 12:31:50

szeva Csíz!
hát erre nem tudok mit mondani :D

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.28. 08:21:50

Na, van mán kanalad? Én vettem alumínium kannát a piacon. Kiülünk majd egy szép napos délután a Lidli vagy az épülő Teszkó elé, és kontrázunk a járókelőknek. :D

KókuszCsaj 2008.08.19. 09:34:50

Sziasztok!
Én ehez csak annyit szólnék hozzá, hogy nálunk is történt hasonló este a postánál ordibáltak sőtt előfordult olyan, hogy verkedtek is.. na most egyszer meguntunk és kihívtuk a rendőrséget...azóta kuss van!

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.08.21. 17:59:28

KókuszCsajszi!
Mindig ezek a brutális megoldások. Rendőr, meg minden... Mee ha vitté vóna nekik kannásbort, biztos nem verekszenek tovább. Ehelyett Te... :D

magyar-magyar szótár 2008.11.27. 09:55:51

Nekem semmi bajom a szinesfémgyűjtőkkel.
5500 Ft-os napszám +kaja+cigi+ital nem tudsz rávenni Halmozottan Hátrányos Helyzetű fiatalembert az alkalmimunkavállalásra, hogy kifejtsen nyolc óra alatt 1200kN erőt,
Debizony, ha egy beton szivattyúház széjjelveréséról van szó, hogy az elektromos relék rézlapkáit (0,75g) megszerezzék, két óra alatt 12000 kN erőt fejt ki. Vagyis combosodik felkarban, magyarul kottára mén.

2009.09.14. 17:47:12

Ezt olvastad már?

"Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "kandesz rakló". Ha külföldre megyek magyarnak hisznek, és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai... Magyarország, én benépesítelek!"

:D
süti beállítások módosítása