Kinek drukkoljunk a VB-n? 4.

2010.05.25. 07:49

   Elérkeztünk az utolsó részhez, kedveseim, már csak két csoport maradt. Érdemesek-e ezek az aranylábúak a szeretetünkre? Nézzünk utána!

G-csoport

Brazília

   Jelenleg az a furcsa helyzet áll fenn a braziloknál, hogy jó kapusuk van, ez kissé szokatlan, mint ahogy az is, hogy ha brazil középpályásra kell gondolnunk, akkor nem egy szertelen cselezőművész jut először eszünkbe, hanem mondjuk Giberto Silva vagy Felipe Melo. Elkeserítő, lássuk be. És ha azt mondom, Pato, Ronaldo, Ronaldinho, az már jobban hangzik, nem? Na, ők azok, akik nem lesznek ott a vébén. Azon szurkolóknak ajánlom, akik inkább a lelátót nézik a pálya helyett.

Elefántcsontpart

   Kemény csapat, akik a kapust leszámítva mindenhol erősek, pláne elől, ahol a bombaformában lévő Drogba kever. Szerintem ők a legesélyesebb afrikai csapat, tehát aki bomlik a csokifiúkért és nem csak három meccsre szeretne csapatot választani, az nyugodtan öltse fel a narancs elefánt-mezt.

Észak-Korea

   Csemege. Thürmer Gyula bácsi tuti nekik fog szurkolni; ha van a szekrényedben egy Che-póló vagy Mao-portré, akkor te vagy az ő emberük.

Portugália

   Valami hülye Európa braziljainak nevezte őket, aztán ezt úgy elhitték, hogy jól nem is nyertek semmi, pedig anno volt itt egy Figo-féle Aranygeneráció. Manapság a portugál válogatott C.Ronaldo + 10 másik, de így se nyomják rosszul. Szurkolói valószínűleg azok a csajok lesznek, akik idejében rájöttek, hogy a Real nem indult a vébén, így Ronaldo a portugáloknál játszik. Komoly fejtörés ez a csoport, jó szívvel senkit sem tudnék ajánlani innen, talán egy kicsit a brazilokat, de csak Maicon szédületes szélsőjátéka miatt.

H-csoport

Chile

   Toronymagasan ez a leggyengébb csoport, hurrá. Ezek a srácok valahogy idekeveredtek, de szerintem már ők sem tudják, hogy miért. Drukkoljanak nekik a nyugdíjas tatabányai bányászok.

Honduras

   Különcködő, szakállas pasas vagy? A fociszurkolást is a polgárpukkasztás egyik vállfajának tartod? Trinidad most nem jutott ki? Akkor a te csapatod Honduras! Erre tovább: Hondurasblog.

Spanyolország

   Akikhez nem kell indok. Minden poszton ragyogó játékosok, a középpályán meg egyenesen a legnagyobb zsenik vannak: Fabregas, Xavi, Iniesta. A vébé legolajozottabb motorja ez, öröm lesz hallgatni a muzsikálását. Csak az szurkoljon nekik, aki a sokpasszos szép focit szereti.

Svájc

   Csoki, pénz, nyugalom. Ebbe a sorba nem nagyon illeszkedik a foci, az a csúfság is megeshet a derék helvétekkel, hogy már a csoportból sem mennek tovább, pedig ők is elég nemzetközi csapattal indulnak, van itt török, albán, kongói (a svájci csoki, ugye). Akinek bejön ez az alpesi multikulti, az már akaszthatja is a kolompot a nyakába. Azért a H-csoportból mégis a spanyolokat ajánlom, élmény nézni a játékukat! ¡Viva España!

   Remélem kellőképpen kiokosodtatok, mindenkinek jó szurkolást a VB-n! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr942029274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mihi the god 2010.05.25. 21:41:39

Szerintem meg ez a legjobb!
Viva Espana!
Mindenenki aki szereti a SZÉP focit nekik drukkol.

mihi the god 2010.05.25. 21:50:20

Majdnem elfelejtetem............

HALE MADRID!!!!:-)
süti beállítások módosítása