Kinek drukkoljunk a VB-n? 2.

2010.05.23. 10:40

   Igen, itt a vásodik rész a C- és D-csoport csapataival, és nem, nem fogom vissza magam a jelzők terén. Bang, bang, bang!

C-csoport

Algéria

   Algériénak egy valamire való focistája volt, az is a franciáknál (hol másutt?) játszott. Azok szurkoljanak nekik, akik a Szote-Klubban szeretnek bulizni.

Anglia

   Na, végre egy érdekes társaság! Az alap, hogy a farkukat nem tudják kordában tartani, de hogy ezzel le is buknak, az már a gyökérség csúcsa. A főbunkó természetesen a védelem közepén játszik, a válogatott- és ex-csapattárs feleségét lekúró John Terry. Ennek ellenére vannak itt szerethető arcok, a futógép Gerrard, a szuperjátékos Frank Lampard, vagy esetleg James Milner, a csatársorban pedig olyan arcok vannak, mint a büdösbunkó Heskey (aki remélem ki is marad a szűk keretből), az állat Rooney, akinek kurvajó szezonja volt, vagy az én legeslegnagyobb kedvencem, a robotember Peter Crouch!!! Istenkirály az a srác! Mellesleg sanszosak a végéig ott motoszkálni, szóval ha őket választjuk, akkor nem kell a csoportmeccsek után új kedvencet keresnünk.

Szlovénia

   A szimpatikus déli szomszédok. Körbeszomszédaink közül csak őket nem (na jó, az osztrákokat sem) gyűlöljük zsigerből, ennek talán az az oka, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni puszta létezésükről is. Azok szurkoljanak nekik, akikben dúl a szlavofilizmus,  de ezt nem merik nyíltan vállalni.

Egyesült Államok

   Ezek meg mit keresnek itt? Ja, olyan zónából jönnek, ahonnan még a Kalkuttai Szeretetház Leprásai SE is kijutna, értem. Szurkolótábora kimerül azokban, akik június 4-én itthon is felhúzzák a csillagos-sávos lobogót. Egy szó mint száz, ebből a csoportból szurkoljunk az Angoloknak! Come on, England!

D-csoport

Ausztrália

   WTF? Jelöld ki az "Egyesült Államok"-bekezdést, aztán ctrl+c, ctrl+v, kivéve a zászlós hülyeség. Most komolyan, Ausztrália? Szurkoljanak nekik a szerény magyar szörfösközösség tagjai.

Németország

   Kemény dió, Germánia. Kezdjük a jó hírrel: a fősutyerák Ballack nem játszik, ettől máris szimpatikusabbak. Ami lehúzza a szerethetőség faktort (és amitől Adolf forog a sírjában), a rengeteg "bennszülött". Náttyon multikulti ez a német csapat, de hát ez van, ezt kell szeretni. Én a '90-es évek echte árja seregét bírtam Klinsmannal az élen. Akiknek ez még belefér, azoknak nyugodtan ajánlom a germánokat, egész jó focit fognak nyomni a vb-n. Jó arcok: Toni Kroos, Thomas Müller.

Ghána

   Mindig titkos favoritok voltak, aztán mindig szénnéégtek: röviden ez az afrikai csapatok története. A feka srácokat imádók tuti csapata, bár a keretük kicsit vékony; akik őket választják kedvencül, azoknak három meccs önfeledt szurkolás juthat csak.

Szerbia

   Magyar ember alapvetően három csapatnak nem szurkolhat vébén, ebén, akármibén: románok, szlovákok, és a szerbek. Kell több magyarázat? Nem kell több magyarázat! A D-csoportból szurkoljunk a németeknek! Hajrá, friccek!

Nemsokára jövünk a többi csoporttal is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr832024642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unknown_blogger · http://www.tulajdonkeppen.blog.hu 2010.05.23. 17:26:02

Atikám, nyomjad csak, hülyére röhögtem magam! :D:D:D Várjuk a folytatást!

2010.05.24. 19:20:43

"Én a '90-es évek echte árja seregét bírtam Klinsmannal az élen."

Ebben látod tökéletesen egyetértünk! ;)

mihi the god 2010.05.25. 21:46:19

Elsö focis élményem ami meg is maradt az hogy a kameruniak 1998 (nem 100% hogy akkor) egy magyar birót fajgyülölönek vélték mert nem adott meg 1 golt és kihulottak, Szegény birot haza is küldték.

dr. Wilbur Swain 2010.05.26. 09:01:54

@mihi the god: pontosan így volt (én ezt nem is tudtam), Vágner László volt az érintett
"...A Kamerun-Chile találkozón ugyanis Oman Biyik meg nem adott gólja miatt az afrikaiak megorroltak Vágnerre, méghozzá olyannyira, hogy egyenesen Sepp Blatter FIFA-elnökhöz fordultak. A kameruniak rasszizmussal vádolták a magyar bírót, de Blatter megvédte őt. A játékvezető példás megbüntetését és anyagi kárpótlást követelt a Kameruni Labdarúgó Szövetség a FIFA elnökétől. A magyar bíró szándékosan érvénytelenítette Omam Biyik gólját, minden kameraállásból felvett videofelvétel ezt mutatja – állt a kameruni sportvezetők, FIFA-nak írt levelében. Az afrikai lapok egyenesen fajgyűlölőnek nevezték Vágnert, és egyértelműen őt okolták Kamerun kieséséért. Blatter azonban visszautasította a vádakat, és megvédte őt."
süti beállítások módosítása