A rendszer mindig beszopat

2010.02.11. 11:19

   Így jár az, aki akciós újság alapján vásárol... A világhírű Penny Market hirdette ezerrel, hogy mától a Koronás cukor 169 Ft., ami kurvajó ár, pláne, hogy épp most fogyott el itthon a cukker.

   Reggel fél kilenckor már egy darab sem volt, így valami szar szlovák cukrot vettünk, aminek nem volt az ára külön feltüntetve. A blokkon viszont igen, és lám, pont annyiba került (175 helyett 169 Ft.), mint az akciósnak meghírdetett Koronás. Most élek a gyanúperrel, hogy a büdös életben nem volt ott Koronás cukor - annak ellenére, hogy egy méteres baszomnagy plakáttal hirdették, és az újságban is az szerepelt - csak ez a szlovák cukor.

   Tudom bizonyítani? Nem. Szóval akkor a hőbörgés hiábavaló, a tanulság viszont annyi, hogy többet semmilyen akcióra sem megyek a Pennybe.

   Ja, bónusz: nincs biztonsági őr, így majdnem 100%, hogy az előttünk fizető két kis surmó megdurrantott egy szaros százforintos energiaitalt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr41748913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.02.12. 09:27:40

Ejjnye már. Ezek az előítéletek. :)

Egyébként lehet, hogy tényleg volt koronás cukor, csak elfogyott. A Lidiben jártam úgy, hogy szintén akcijó volt hirdetve, és szinténm koronás cukorral (csak nem 1, hanem 5 kilóssal). Velem együtt 3 jóember pakolta a cukrot ezerrel. Mire utána odamentem a pénztárhoz, már nem volt cukor azon a helyen, pedig írva volt, hogy mennyi a felső limit/kopf, hogy nehogy elkapkodja 1-2 ember az összeset mások elől. De nem csak az 5, hanem az 1kilós kiszerelés is full elfogyott, mire én fizettem. Kérdezte ott az egyik jóember az alkalmazottól, hogy van-e még, de azt mondták, hogy ennyi volt, nincs több.
Kb. 5 perc volt, míg kiürült a teljes készlet, pedig mikor odamentem, még elég derekas kis tornyokban állt.
Tudod, vitték, mint a cukrot. ;)

dr. Wilbur Swain 2010.02.12. 12:20:09

@csíz:
1. nem volt a "másik" cukor ára feltüntetve, csak az, hogy "cukor 175 helyett 169"
2. nem volt hely, csak ahol a "másik" cukor volt
bár ezek csak jelek, hogy igazam volt, de nem bizonyító erejű tények, szóval lényegében mindig a Lidli nyer

2010.02.12. 20:00:00

@dr. Wilbur Swain: Na így már valóban gyanús a dolog. ... De nem lehet, hogy a Korona cukor új arculattal lépett elő szlovák álnéven? :D

2010.02.12. 20:03:37

Egyébként meg cukor-cukor. Nem mindegy? A lényeg az ár. Ezt hamisítani sokmindennel nem lehet. A hó nem jó, mert elolvad és szétáztatja a papírt. A só elég feltűnő ilyen esetben (gondolj arra, milyen az, mikor sót raksz kibaszból egy cukortartóba - lásd Drezda 1996.) A szilícium mégsem az igazi, mert mégiscsak veszélyes - na meg ilyen kristályos formában drága is. A kristályosított kábítószer még inkább. Tehát kénytelen-kelletlen cukrot kell, hogy beletegyenek a cukorba mindenhol. ;)

dr. Wilbur Swain 2010.02.16. 10:20:08

@csíz: nem is igazán a minőség miatt (bár gondolom ott is van különbség), hanem én inkább magyar terméket vennék, nem szlovákot

2010.02.17. 20:37:54

Ebben van valami, és egyet is értek.

Ezek szerint ha van magyar internetes kereső, akkor azt inkább használod, mint a guglit. Helyes, ne az amiknak gyűjtsd a pénzt. Íme egy alternatíva:
bluu.hu
(Még tesztidőszakban fut, akár Te is tesztelheted, és javaslatokat írhatsz a fejlesztőknek. Meglepő módon még válaszolni is szoktak.)
De akár a szörcs.hu-t is említhetem, de az a közelében nincs ennek.

Ruhát is csak magyar terméket hordasz? Semmi Nike/Adidas/akármi cipő, póló, stb.

Jégkrémet nyáron csak magyart (van még? nem ettem évek óta semmi ilyesmit :) ), Milka csokit elfelejt, nyaralni csak Magyarországon (Görögország helyett Kék túra útvonal), ugyi?

;)

dr. Wilbur Swain 2010.02.18. 07:51:34

@csíz: ne sarkíts :) nem hátrafelé nyilazva küzdök a globalizmus ellen; a magyar hús hagyományosan jó, ezért vennék inkább azt
(ja, és Tisza cipőm van) :P
szóval nem minden áron csak a magyar, ez lehetetlen manapság

2010.02.18. 15:45:17

@dr. Wilbur Swain: Én meg a sarkítás? Ugyanmá', sosevót! :D

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2010.02.28. 19:04:02

Miért nem volt jó a Fövenyi ("kétműszakos"), Sineger, Dob utcai, Hattyú stb. Csongrádon is program lett annak idején elzarándokolni a penibe (így egy n-nel), s a saját munkahely szűnt meg 10 fillér haszonért. Míg régen szóda volt a fröccshöz, most lidis buborékos.
süti beállítások módosítása