Évvéééééééééégeeee

2009.06.12. 08:59

Dr. Wilbur Swain: 0 002
nincs rajta mindenki

   Véget ért ez az év is, kéremszépen. Nem minden sikerült pont úgy, mint ahogy elterveztem, de azért mondhatjuk, hogy klappolnak a dolgok. Nagyjából. Persze ezernyi csalódás ért ebben az évben, de ez benne van. Ha eleve nem bíznék bennük, akkor zárhatnám csak ki a csalódást. De bizalom nélkül meg nem lehet kapcsolat közöttünk, szóval ez sem jó.

   Igyekeztem szépen felépíteni ezt a csoportot, és bízom benne, hogy a következő szezon még jobban sikerül. Erősebb kötelék->nagyobb hűség->kevesebb csalódás. Meglátjuk, hogy mennyire működik.

Minden kölkömnek kellemes nyári szünetet és jó pihenést kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr601180417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.16. 19:31:52

14 gyerek? Ennyi az egész osztály???
Na ne viccelj már! És még panaszkodnak a tanárok, hogy kevesen vannak sok gyerekre. Emlékeim szerint anno 28-an kezdtünk. :)
Ezeket meg kell, hogy egyed reggelire! :D
... Na jó, mindet azért nem. Erősen megülné a gyomrod. Ahogy elnézem harmadára igencsak ráférne "némi" testmozgás. ... Szólj a tesiszakos kollégádnak, hogy rámozdulhatna a kérdéskörre. ;))
Nem szoktad elvinni őket focizni meg hasonló helyekre? Tudod, "Szabó Tamás focisuli 2". Jövőre indíthatnád nekik. ;DD

dr. Wilbur Swain 2009.06.17. 19:04:33

@csíz: ez nem osztály, ez egy csoport (nekem ezek jutottak):) több osztályból vannak gyerekek, enyém az összes elsős-másodikos (4-5-en hiányoznak a képről)
ezek közül kábé kilencen járnak focizni (ez még engem is meglep) :)

2009.06.17. 21:47:56

Jóvanna, akkor csoport. Felőlem rajnak is nevezheted. :D
A lényeg, hogy kevesen vannak. Könnyű velük bánni. Így első ránézésre némelyikükből még akár ember is lehet, mire felnő. ;D

Akkor jól tippeltem, hogy kb. egyharmaduk az, akire ráférne testmozgás. De azért jó, hogy ennyien mozognak. Dícséretes. Sok sikert hozzájuk! ;)
süti beállítások módosítása