30Y@JATE Klub

2009.05.03. 10:38

Dr. Wilbur Swain: DSC00777    Mindenki érezze úúúúúgy, hoooogy a szíííve egy ketyegőő bombaaaaaaa!

   Hát hello, szevasztok, 30Y koncert volt a Jatéban. Jate, 30Y, minden tényező adott egy kurvajó bulihoz. Előtte a kis lakásunkban pálinkáztunk szolídan (ja, a lakás eladó, 1+2-es, nagyon jó helyen, baráti áron!), aztán start a citybe villanyoson.

   Nem nagyon kezdődött el időben a koncert, de ez nem nagyon érdekelt, mert amikor beindult, akkor robbant a nagyterem! Délután a negyedik (no.4.) albummal hangoltunk, amit öszintén szólva elég szarnak találtunk. Bár nyilván többször is meg kell hallgatni, de elsőre nem jött át. Mindenki nagy szerencsérjére leginkább a harmadik albumot (semmi szédítő magasság) játszották, pár régebbivel keverve. Ennek mondjuk részemről az lett a végeredménye, hogy csak a dalok harmadát ismertem (nekem az első két album a kedvencem), de így is rekedtre üvöltöttem magamat. :)

   Ja, meg a másik nagyon érdekes: találkoztunk Andival (18) és Krisztivel (20). Két normális, átlagos kiscsaj, akik viszont úgy el voltak ájulva tőlünk, minta épp két filmcsillaggal találkoztak volna. Nem Stohl Bucival meg Gregor Bernadettel, hanem Brad Pittel és Angelina Jolie-val. :)

   Már eleve attól szét voltak csúszva, hogy Zsani 23, attól meg pláne, hogy én meg már 29. A következő csapás az volt, hogy már majdnem két éve együtt vagyunk, és egy éve együtt lakunk. Attól végképp padlóra kerültek, hogy megkértem Zsani kezét; a ház-téma* már csak a hab volt a tortán. Szóval, lányok-fiúk: a boldogság elérhető. :)

* Na, ez az, amiről még egy hónapig nem írok semmit, de itt most meg kellett említenem. Szóval erről majd június 1. után.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr371100009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása