Áblá eszpányol?

2009.04.14. 20:27

Leguan~: Magyar-spanyol 1   Arriba, abajo, al centro y pa dentro! Vagy valami hasonló, nem emlékszem pontosan, az a lényeg, hogy mindenkinek az egészségére!

   Óóóóóriási vágyam látszott teljesülni cirka három másodpercig, vagy kábé addig, amíg egy sárga szórólap tetejéről elértem az eljáig. Mert fenn még tuti: "spanyol tanfolyam Csongrádon!", de lenn: bla bla bla... salsao....@freemail/citromail/mittomail.hu. Na, ez pont az a csaj, aki a salsatanfolyamot tartotta itt, Csongrádon. Nem, nem jártam, de egyik barátnőnk igen. És jó volt? Hát nem. Egy lófaszt, mama. Improvizált órák, tötyörgés, a háttérben latin zenével. Óránként nyolcszázért.

   Na, de ha tánctanárnak nem jó valaki, attól még lehet jó nyelvtanár. Már amennyiben van valamiféle nyelvtanári végzettsége. De nincs. Biztos klasszul tekerhet spanyolul, mert évek óta kinn él, de attól, hogy spanyol a csávód, még nem leszel nyelvtanár, heló.

   Ez volt a mai puffogás, madre dios. Annyira közel volt, hogy valami klassz nyelvet tanulhasson a csongrádi nép, de én ezt a lehetőséget inkább kihagyom. Tudjátok, az olcsó hús, és annak leve...

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr641065297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása