Bocs

2009.03.13. 09:03

Dr. Wilbur Swain: bocs

   Bocsánat az elmaradozásokért (már ha érdekel valakit), de se időm, se ötletem nincs blogolni. Jövő csütörtökön lesz a kolik közötti vetélkedő (tavalyira emlékeztek-e?), ami miatt nonstop fő a fejem, főképp a filmforgatással bajlódunk, hogy az általam megálmodott koncepciót filmre tudjuk vinni. Néha nem értik, hogy mit akarok. :|

   A forgatással 90 százalékban megvagyunk, már csak a vágás miatt parázok, lényegében az a lelke az egésznek, attól lesz olyan, amilyet én szeretnék. Szóval izgulok. Ezen kívül még pólót is festünk, meg még himnuszt is kellene csinálnunk, meg mesét írni... ááááh.

   Mindegy, majd beszámolok, hogy mit alkottunk; egy erős közepes teljesítményre számítok. Addig is bársonnyal bélelt hétvégt mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr21999511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása