Tisztelt Rubicom!

2009.01.12. 11:09

Örömmel tájékoztatjuk, hogy közkívánatra új csatornákkal bővítettük kábeltelevíziós programkínálatunkat Csongrád településen.

   Igen? Na, akkor az anyátokat! Semmiféle öröm nincsen, mert a bővítés az csökkentés, közkívánatról meg szó sem lehet! Nem túl életszerű, hogy levelek özöne árasztotta el a Rubicomot, hogy "Le az MTV-vel! Utálom a Discovery Channelt!" Persze, szarabb műsorkínálat, de magasabb árakon. Mer' válság van.

Minden bizonnyal ön is szembesült már a globális gazdasági válsággá mélyült krízishelyzet következményeivel, sőt, talán hátrányos hatásai az Ön pénztárcáját sem kímélik.

   Emelkedő jogdíjak, meg a KSH, ajjaj, 40 százalékos áremelés kellene, de a jó Rubicom megóv minket, kicsit sem fog fájni.

Mindez szükségessé tette, hogy néhány tévécsatorna kikerüljön a Rubicom kínálatából, melyeket azonban hiánytalanul, sőt - reméljük az Ön megelégedésre is - tartalmasabb új csatornákkal helyettesítettünk.

   Tartalmasabb?! Lássuk csak: Nickelodeon ki, Jim-Jam be - ezt mondjuk vastagon leszarom. Echo TV, Da Vinci learning be - valakinek biztos jó. Discovery Channel ki, Discovery Science be - na, első tökönszúrás. MTV, VH1(plusz Comedy Central) ki, Nat Geo Music és C Music TV be... na, ez az, ami igazán tönkrevágja ezt az egészet. :( Legalább az egyiket megtarthatták volna, inkább legyen kevesebb, de minőségibb csatorna, minthogy sok szar. Anno még volt MCM is, azt is lecserélték a MusicMaxra. Most ott tartunk, hogy az a legjobb zenecsatornánk.

   Tehát még egyszer, tisztelettel: miért a mennyiség, és nem a minőség a fontos?!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr78872471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peppino 2009.11.18. 21:55:40

Mert hülyének néznek, és monopolhelyzetben vannak. Lenne itt is csak egy kis konkurrencia, rögtön váltanék egy normális tévés szolgáltatóra. Ennyi gagyi bulvárszart egyetlen CATV sem szolgáltat.

Pfujjjj..
süti beállítások módosítása