Egyszer volt, hol nem volt, van ebben a kurvaországban egy olyan-de-olyan zenekar, hogy ihaj-csuhaj-fahaj. Igen, a Vad Fruttik. Ez a bejegyzés már egyáltalán nem aktuál, mert még decemberben zajlott a cselekmény, de ez semmit sem von le az értékéből.

   Szóval ezek a szimpatikus srácok felléptek itt, a Dél-Alföld legcsinibb-csini porfészkében, Csongrádon. Sajnos szégyenteljesen kevesen voltunk, táncolni meg alig, csak egy részeg tűzoltó pörgette a barátnőjét.

   A koncertről annyit, hogy nagyon pozitív volt, minden számuk bombajó, a visszatapsolás után elnyomott Szécsi Pál-cover meg nagyon odavert. Riszpekt! Ja, a nagy tapasztalat az volt, hogy Marcinak valami elképesztő hangja van, és tökéletesen uralja azt. Lűdbőr, és társai... Sajna a koncert után nem volt módomban ott maradni "haverkodni és cédét venni", mert egy diszkókatasztrófába kellett mennünk, de remélem lesz még Vad Fruttik koncert itt valahol az Alföldön. 

hííííííííííííres

 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr72867474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.02.18. 10:33:39

Lehetne olyat szervezni, hogy Vad Fruttik és előzenekara Karap Zoltán (és aktuális , általában Borgia nevű bandája)?

magyar-magyar szótár 2009.02.18. 10:35:21

A YT- is vannak ..gobdolom a fehéralapon fehérmezőben, amit az én videóvak gépem selátsehall
de idelinkelek egyet találomra, hogy majd jógépről megnézhessem:
www.youtube.com/watch?v=9Ky41lTtknU

dr. Wilbur Swain 2009.02.18. 13:18:07

lehetne, de gondolom erről a VF-k tudnának többet mondani :)
süti beállítások módosítása