Félévforduló megint

2008.11.22. 15:23

   Hogyan? Hát úgy. Csak most nem párkapcsolatunk töltötte be a "felet" (ami lassan már másfél...), hanem az együttélésünk! Juhééé!

   Szóval már fél éve lakunk itt, a bolt fölött, ennek ellenére még egy kurva fényképet nem voltam képes csinálni, pedig már az utolsó akadály - a szőnyeg megvétele - is letudva. Bezony. Ja, mondjuk még előhívathatnám azt a tíz képet, aminek a kereteket már szeptemberben megvettem. :) Ebből most ne arra tessenek következtetni, hogy rettenetes élet- és lakótárs lennék, mert annyira mégsem. Annyira. :)

   Összegezve: fél éve lakunk együtt Zsanikámmal, boldogságban, békességben, a mi kis mézeskalács harminc négyzetméterünkön. Und das ist gut so. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr53782832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusta 2008.11.22. 19:50:23

gratgrat... :D ... aztán majd ha gyarapodik a család ... ;) ... sok boldogságot a későbbiekben ... bár ezt majd az "Esküvőnk" c. részednél írom majd ismét ... :) ...

Washburn 2008.11.22. 20:54:07

A bolt fölött? :-)

dr. Wilbur Swain 2008.11.22. 22:03:01

Csongrád, Fő utca, az Aranykosár nevezetű bolt felett
a kilátás pont az Erzsébet szállóra nyílik :)
süti beállítások módosítása