Roham!

2008.11.17. 20:30

   Jajj, de jó lenne ide kép, de se telefon, se gép nem volt nálam, sajna. Megnyitott ugyanis a Goods 100, vagy mifene, azaz az új százforintos bolt itt Csongrádon, a Posta mellett.(Bájdövéj: ott,a hol régebben kínai volt, de bezárt. Bázz, milyen hely már az, ahol egy kínai sem tud megélni?! Csongrád...)

   Kérem, megy arra tíz előtt az állampolgár, sé mit lát?! Áll a sor, vannak vagy huszan! Heló, mondom magamban, se nyugdíj, se segély nem jön ilyenkor, akkor meg mire fel ez a tumultus?! Hát, kedves barátaim és üzletfeleim: ez a csongrádi nép reakciója a nyitási akciókra. Mert feltételezem, ezért állt ott a sor.

   Fénykoromban, mikor még Szegeden toltam a tudományos karrierem szekerét (hol a Sánta Egérben, hol meg a Jeges Büfében), no, akkor nyílt meg a MediaMarkt. Bele is került a szegedi jónép a híradóba, amint hajnali négykor egymást gyömöszöli a parkolóban, mer' akcijó van! Háromnegyed áron elvinni egy tévét, azt mondom oké. Na de egy százforintos boltban?! Mire számít, hat forinttal olcsóbb a műanyagvödör?!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr10774329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyica · http://depike.blog.hu 2008.11.18. 13:02:53

Rattanbútorokat is lehet kapni a százforintos boltban, és milyen jó az, ha egy nyolcezer forintos virágállványt már hétezerötszázért is elvihetsz!:-)

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.11.18. 18:46:34

Bizony ilyen ez a magyar ember ... birka. :(
süti beállítások módosítása