Ehhez kép direkte nem lesz, nem bírom V.I. búráját. Tehát: Vágó István politikus lesz/lehet - harsogja a Blikk. Hurrá. Melyik párt színeiben indul az Európa Parlamentbe? Természetesen a SzaDeSzében. Még egy hurrá. Nehéz az SZDSZhez hasonló elvtelen, korrupt, takonygombóc pártot találni, pedig erős a mezőny... Az antikommunistából szoci-szekértolóvá lett zsaroló törpepárt a mai magyar politikai élet egyik sötét bugyra. Mindegy is, megérdemlik egymást Vágóval. Ja, és kösz a haldokló magyar köz- és felsőoktatás seggbekúrását, majd agyonverését.

   De miért pont István? Há' mer' népszerű meg hiteles. Azér', vazze.

A Blikk a TNS Hungary közvélemény-kutató céggel közösen készített augusztusban felmérést, melyik médiaszereplőt tartják a leghitelesebbnek, leginkább szavahihetőnek az emberek.

– Érdekes, hogy bár nem is ők írják a híreket, a hírolvasók mindig is megbízható embereknek tűntek – mondta Babarczy Eszter médiaszociológus. – A visszafogott képernyős jelenlét amúgy is hitelességet tükröz. Ez lehet a magyarázat arra, hogy Vágó István bár nem híreket olvas, hanem inkább kérdéseket tesz fel, a legmegbízhatóbb magyar hírességnek bizonyult. De hihetőnek tűnik Erdélyi Mónika szereplése is, pedig ő sem arról ismeretes, hogy tőzsdei elemzésekről vitatkozna vendégeivel.

blikk.hu

   Erdélyi Mónika, a hiteles... Tudjátok, Maúnika-só. Fogom a fejem, de hát ez Magyarország... Ja, Vágó meg már annyira hiperhiteles, hogy bankkölcsönt is lehet árulni a képével. Klassz. Visszatérve a lényegre, Vágót puszta reklámarcnak venné meg az SZDSZ, hogy legalább egy EP-i képviselő-helyet behúzzanak. Egyébként ez egy tök jó taktika, a pórnép nagyon szívesen szavaz kiművelt(nek tűnő) emberfőkre. Példa: önkormányzati választás, Csanytelek. A listán mindenki függetlenként indult, ergo pártszimpátia kizárva. Azonban "az igazgató úrra csak szavazok mán, biztos érti a dógát"-elv alapján tényleg majdnem beválasztják az "igazgató urat", annak ellenére, hogy már majd' két éve nem ő a helyi általános iskola igazgatója. Szóval tájékozottság vs. személyi kultusz.

   Ez majd ebben az esetben is működni fog, de mindegy, lelkük rajta. A Blikk azonban nem áll meg itt, korábbi példákat idéz, hogyaszongya: Rivaldafényből a szónoki emelvényre. Kiemelném innen Pécsi Ildikó művésznőt, akiről nem is tudtam, hogy ilyen komolyan tolja pártszinten.

Pécsi Ildikó (68) 1994 és 1998 között az MSZP egyéni választókerületből bejutott parlamenti képviselője volt, nevéhez fűződik a színészek korkedvezményes nyugdíja, az Érdemes és Kiváló Művész kitüntetések visszaállítása, valamint az 1990 előtt kitüntetett művészek életjáradéka.

Blikk.hu 

   Szóval, nagyon ott volt Csámpás Roziként az Indul a bakterházban, de kérem... Mit alkotott a Parlamentben? A színészek korkedvezményes nyugdíja, az 1990 előtt kitüntetett művészek életjáradéka. Itt álljunk már meg egy kapavágásra... Milyen ki-be-baszott alapon kap egy színész korkedvezményes nyugdíjat?! Ez most spontán arról jutott eszembe, hogy majd megint mennem kell orvosi alkalmasságira. Figyi csak, mi van a papíromon: A munkakör (munkahely) főbb egészségkárosító kockázatai: ülés, állás, járás, fokozott pszichés terhelés. Az ám! És akkor most visszakanyarodhatnánk megint az SZDSZhez, meg a neveletlen szülők neveletlen gyerekeihez... Nekünk nem jár korkedvezményes nyugdíj, pedig nem lenne alaptalan. Mindegy is, lássuk a másik bravúrt: a szoci rendszerben kitüntetett művészek (aka. seggnyalók - tisztelet a kivételnek) életjáradéka. Azaz: Jól toltad a szekeret, Béla bátyám, megkapod a havi százat. Mer' megérdemled! Sasjózsi is biztos megkapja a szerény honoráriumát majd egyszer, ha végre-valahára leteszi a lantot.

   Nagy hirtelenjében most ez nem hagyott nyugodni, de majd nemsokára jó lesz, ha István bejut az EP-be, és onnan majd euro-milliárdokkal önti el e szegény kis csonka országot. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr52758636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.11.09. 17:49:47

Még jó, hogy nem politizálhatok, mert különben hozzá is szólnék ... sőt, szólnák!
:))

tuzok · http://tuzok.blog.hu 2008.11.14. 22:16:31

És a Hegedűs D. Géza. A nemzet ifjú titánja? Ő lett a Nemzeti Színház párttitkára Major Tamás halála után. És Darvas Iván az szdsz üdvöskéje? A hős 56-os! És Kállai Ferenc (Pelikán et.) Ki a fene gondolta volna róla, hogy egy bolsi ripacs.
Annyit hazudtak, hogy beleöregedtek.
Latinovitsot bezzeg félreállították ezek és a hasonszőrű barátaik.
Pécsi Ildikó meg az idióta Biopon reklámjával hajazza még Jakupcsek joghurt-ladyt is.
Tényleg mi a fene az a bifidusz-eszenzisz?
És akkor jön ez az ál-zseni Vágó és pofátlanul belemondja a képernyőbe, hogy csak a pénzért csinálná. És még örülni kellene, hogy igazat mond. Áltudmány-ellenes Társaság?
Mikor lesz a Gerincteleneknek Társasága?
Mónika meg egy elhízott malac - biztosítási ügyintéző, vajon hogy lett belőle "média személyiség"?

Na, megvolt a mára orvosilag rendelt gonoszkodásom! Jól esett!
süti beállítások módosítása