Zabhegyezés

2008.11.03. 20:42

Dr. Wilbur Swain: bored man

   Hi und hello! Ez a very first post, ami papír alapon, igazi tintabetűkkel, kézírással készült. Jó eséllyel az utolsó is, de ez itt most mellékes.

   Szóval, mivel a hónap első hétfője van, ezért most megint a kötelező tantestületi értekezleten dekkolok. Szívás. Egyrészt azért, mert hétfőnként csak hétre kellene bejönnöm (illetve fél ötre, mert ugye foci), így meg pont szopóágra kerülök, mert háromra jöhetek értekezletre, aztán foci, aztán meg kábé pont annyi idő marad hétig, hogy már pont nem éri meg hazamenni. Másrészt meg azért, mert engem - mint kollégiumi nevelőt - baromira nem érint az itt elhangzó dolgok 90%-a. Mindegy is, nem sírok, mint egy fürdős kurva. A legutóbbi agymosást is tök simán átvészeltem egy színházi műsorújsággal, a mai szeánszra meg blogolást találtam ki. Ezzel kicsit nehezebb kihúzni.

   A mai egyébként extra alkalom, mert a központi igazgató is itt van (aki egyébként jó fej). Rövid beszéde alatt megnyugtatott minket, hogy A Fenntartó tudja, hogy hol dolgoznak jól. Milyen kurvajó kifejezés már ez?! A Fenntartó. :D "A Fenntartó figyel téged!"

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr61748146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otido · http://monarchista.blogspot.com/ 2008.11.08. 17:15:34

Leányom! Nem mondták neked, hogy néha nagyon csúnyán beszélsz?
Ne tedd! Soha ne végy a szádra olyat, amit nem vennél a szádba (legalábbis nyilvánosan)!

Otido · http://monarchista.blogspot.com/ 2008.11.08. 17:16:24

Ja, és ha fiú vagy, akkor meg pláne! Milyen példát fogsz mutatni a gyerekeidnek?
süti beállítások módosítása