Art 2.

2008.10.26. 00:15

   A következő video már keresztül-kasul bejárta a netet, de késő esti postnak pont jó lesz. Adott egy kusza fogsorú, félszeg képű dél-walesi mobiltelefon-eladó, Paul Potts. Elmegy az "angol megasztár"-ba, a Britain's got talent-be. Mikor kilép a színpadra, a zsűri hölgytagja (lusta voltam utánanézni, hogy ki ő), megkérdi tőle: Paul, miért van ma itt? Paul válasza: Hogy operát énekeljek.

   Érdemes végigfutni a szkeptikus arcokon, nem leszek hipokrita: én sem vagyok egy opera-fan. Aztán viszont megszólal egy angyal hangja, az embereknek pedig leesik az álluk, libabőrösek lesznek, és könny szökik szemeikbe, mert olyan szép.

   Ez volt Paul első meghallgatása, a versenyt természetesen ő nyerte később. Füleljetek, de közben nézzétek a zsűri és a közönség arcát. Megéri.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr75731972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tuttogok 2008.10.27. 09:21:22

Amilyen pocsékul indult a napom, ez az egyetlen dal a mennyországba röpített. Tényleg gyémánt van a torkában. Most hallom nem tudom hanyadszor, de mindig elbőgöm magam, olyan gyönyörű

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.10.29. 09:23:24

Ez a csóka már majdhogynem vetekszik Pavarottival. Nem gyenge! ;)
süti beállítások módosítása