Ez mi ez? o_O

2008.08.13. 20:00

Dr. Wilbur Swain: 0 572w t f ?

   Ez a gyönyörűség itt nálunk, Csongrádon, a Körös-torokban található. Hogy mi lehet, arról természetesen sejtelmem sincs, egyes vélekedések szerint lábmosó. Ha az, akkor valószínűleg Jézus itt mosta meg a tanítványok lábát, olyan régi ez a tákolmány.

   Amennyiben esetleg valakinek van tippje, hogy mi a csoda lehet ez, akkor ossza meg velünk bátran.

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr72614707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusta 2008.08.13. 21:57:44

Hááát ... az biztos, hogy a kommunisták hagyták itt anno ... :| ... a lábmosó, mint lehetőség, sztm reális ... meg nem is ... :/ ... :D ... de az a 2 vasoszlop meg a rajta oxidálódó fémhulladék mit jelképez ??? ... hinta volt rajta meg egy fagyiskocsi ... :P ... vagy csak egy Rákosi zászló lobogott ott ... de ez már politic, ami nem ide lóg ... én is kíváncsi vagyok, minek készült ... többször láttam már, de nem gongolkoztam el rajta ... :) ...

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.08.14. 20:58:15

Szerintem ez olyan, mint egy körhinta, amit szédülő embereknek csináltak az ősök. :)

(Majó, Te sem vagy egy hétköznapi töprengő ember. Ehhez képest a Bermuda-háromszög elmehet a sunyiba. :D )

Doree666 2008.08.16. 10:30:01

szőnyegporoló?:D a másikra a biciklitároló tetszik...kicsit régimódi megoldás xD

Lusta 2008.09.13. 12:32:10

hahóóó :D ... a múltkor, mikor épphogy a 40 °Cban szenderegtem lefele a partra, megláttam ezt a "tüneményt"...nosza látogatásra méltattam ... az a 6szögletű vmiken ilyen vízcsapelzáró szutyerák van...persze csak a csonkja > ergo vmiféle lábmosó lehetett + rács is van ott...(talptámasz ? :|) ... ja és az egyik vasoszlopon 2 ajtótartó van...(tudjátok, az a zsanér fajta :P) ... ennyit a látogatásról és felfedezésről :D ...

kris · http://tuzok.blog.hu/ 2008.09.24. 02:02:14

Megfejtés:

S.Cs. nyert. Körhinta, a világ legidiótább fajtája volt. Sorozatgyártás, 60-as évek. Amit látsz az az alsó része, a tartója. Ezen felül volt egy nagyobb, kör alakú forgó rész, ledeszkázva, amiben az volt a poén, hogy a gyerekek a kör középpontjának háttal ültek, ilyen rácsos deszka ülőkén. Így amikor valaki jó erősen megpörgette, a kölykök úgy repültek ki belőle, mint Gagarin a világűrbe. Ugyanis a láncok, a "biztonsági" láncok (már akkor is) valamiért gyorsan elszakadtak, majd eltűntek.

Úgy látom, nem bontották le, hanem újrahasznosították a város superman-jeinek testi fejlődését elősegítő nyújtó egyik alapjának. Nagy lehetett itt a közösségi élet, anno!
süti beállítások módosítása