1998-2008

2008.07.05. 11:16

Előhang: fényképezőt nem vittem magammal, ergo képet nem tudok mellékelni, de majd ha eljut hozzám pár a többiektől, akkor majd pótolom ezt a hiátust.

   No, ezt is megértük... Tíz éves érettségi találkozó@Kertvendéglő. Ejjj, gyorsan peregnek azok a homokszemek...

   A giminél kezdtünk, volt egy kis rendhagyó osztályfőnöki óra, megnéztük régi videokat, jókat pörögtünk a régi fejeinken. Aztán jött a klasszikus beszámolós rész, kivel mi történt, hol végzett, mit dolgozik. Összességében majdnem mindenki lediplomázott és/vagy jó állása van, van köztünk orvos, jogász, közgazdász, meg persze minden más is, a fodrásztól az operatőrig. Persze a gyerekek is elkezdtek potyogni, tíz már legyártva, kettő három in progress. A mesemaraton után sajnos ki kellett mennünk a temetőbe. :( Zoli már nincs velünk. Vittünk ki egy koszorút, pár percig álldogáltunk némán, én spec. kurva szomorú lettem. Akárki akármit is mond, engem nem érdekel, milyen volt Zoli, hogy mit csinált. Nekem mindig ugyanaz a gyerek marad, akit sosem fogok elfelejteni.

    Utána mentünk a Kertbe, ettünk, ittunk, dumáltunk. Én kissé be is csíptem, ehe. :) Sok régi sztori feljött: amikor Móricka behozta a suliba a Pornoramát, és néztük nagyszünetben; amikor mentünk Pestre, Tamáson meg a "faszos" nyakkendője volt; amikor Hollókőn voltunk kirándulni, meg még ezernyi sztori. Szóval szerintem mindenki jól szórakozott. :)

   Kaja után páran elszállingóztak, de a többség együtt maradt, és lementünk a Körösre. Persze pénteken semmi élet nem volt, azért lájtosan bulizgattunk. Kettő előtt pár faszfej elkezdett okoskodni, majdnem lett egy kis összecsapás is. A legszánalmasabb: az ugráló, beszólogató pöcsfejek rendőrök, rendőrtanoncok, meg haverjaik voltak. Szolgálunk és védünk, bazmeg. Jáá, és amikor élesedett a szitu, elkezdtek telefonálgatni, de nem erős barátokat hívtak, hogy rendberakjanak minket, hanem kihívták a rendőröket! Ez fájt. Persze Norbi, ex-rendőr osztálytárs, rövid úton el is küldte őket, meg balhé sem lett, nem is hiányzott. Na, mindegy, ezt leszámítva kurvajó este volt, örültem, hogy láttam régi arcokat. Mondjuk páran sajnos nem voltak ott, pont azok, akikkel iszonyat régen nem találkoztam.

Bárány, Bozó, Bőkuti, Erdélyi, Fekete, Fábián, Guth, Gulyás, Gyovai, Gyovai R., Hohn, Horváth, Illés, Jéri, Kiss, Majzik, Móricz, Sajber, Sáfrány, Schultz, Sinkó, Szendi, Szilágyi, Szűcs, Tóth, Törköly, Vig, Zsiga: találkozunk pár év múlva

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr94554368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.07.10. 21:16:22

Mi elegánsan elsinkófáltuk a mienket... vagy lehet, hogy jövőre lesz? :-D

És én is köpömvágom még mindig a névsort...

dr. Wilbur Swain 2008.07.10. 21:40:10

"elsinkófáltuk" - atyaisten, ez mekkora szöveg (pláne a mi osztályunkban) :D
jó móka találkozni, tegyétek azt ti is :)

S. CS. · http://www.magyarpartner.hu/ 2008.07.29. 14:34:27

""elsinkófáltuk" - atyaisten, ez mekkora szöveg (pláne a mi osztályunkban) :D"

;DDDDDDDDD
Az árgyélusát!
süti beállítások módosítása