Euro-fieber - epilógus

2008.06.11. 12:34

    Vége az első csoportkörnek, végül is nem dolgoztam olyan rossz százalékkal: öt meccset eltaláltam (egyet telibe), hármat nem. Ám mivel ez nem egy fociblog, ezért felhagyok az esélylatolgatással (a negyeddöntőkig biztosan). Összegzésnek talán annyit, hogy az egyik ágon szinte biztos portugál-német elődöntő lesz, a másikon viszont... Azt még maga a Jóisten sem tudja megmondani, az fix. Szóval fociról ennyit.
    Persze a focin kívül is van élet: utolsó hét van a suliban. Ma délután elviszem a kedvenceimet fagyizni, este meg két kiemeltet (akik a legtöbbet javították félév óta) vacsorázni. Jövőre, amennyiben maradok, és csoportvezető leszek, megpróbálok egy jó kis csapatot kialakítani, közösséget teremteni.
    Nyáron sem fogok unatkozni, kezdődik hétfőn a gyerektábor, hurrá. Bevallom őszintén, semmi kedvem sincs hozzá, de hát inkább örülnöm kellene, hogy van meló... No, de ne búslakodjunk; minden kedves olvasómnak kellemetes nyári pihenést kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://senkisemolvassa.blog.hu/api/trackback/id/tr65514542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása